ЗАГЛАВИЯ

В Германия арестуваха българина, който ритна жена в метрото

Светослав Стайков го очакват 5 години затвор, може и повече

Немската полиция задържа в Германия българина от ромски произход, който безпричинно и грубо ритна жена в гърба в метрото в Берлин.

Кадрите от видеото на охранителна камера взривиха социалните мрежи и общественото мнение както в Германия, така и у нас.

27-годишният Светослав Стойков е арестуван на автогарата в Берлин. Той е задържан още в автобуса, съобщи БНТ.

Стойков е бил задържан тази вечер около 17,30 ч. местно време (18,30 ч. българско време) в автобус на централната берлинска автогара „Шарлотенбург“ съобщава полицията.

В съобщението се казва още, че задържането на Стойков е било извършено на основата на издадена заповед за арест.

Смяташе се, че най-вероятно българинът се е укрил в родината си, но българската полиция обяви, че няма данни той да пребивава на наша територия.

Пет години затвор е присъдата, която очаква Светослав Стойков за нанасяне на телесна повреда на младата берлинчанка, допълва 24 чака онлайн. Възможно е обаче и прокуратурата да прецени, че за момичето е съществувал риск за живота й и да поиска и по-висока присъда.

 

3 Comments

  1. Защо пишете българина и лъжете читателите. Пишете истината – МАНГАЛ с български документи. Този келеш не е българин!

  2. Мангал мръсен долен.Излага България.Сирийците не си позволяват такова поведение.Да му се отнеме българското гражданство.Същият боклук е и онзи селски хитрец,където в Мурсия-Испания удари онова момче.

Коментарите са ограничени.