Харизанов: Какво свърши БСП с 4 милиарда излишък?

Спомням си едни времена, в които правителството с член Корнелия Нинова – уволнената за съмнения в корупция и звъняла над 280 пъти на следователката по делото „Фронтиер“ заместник-министърка, имаше излишъци от по 4 милиарда лева годишно.

Това написа Георги Харизанов от Института за дясна политика след пресконференцията на БСП по повод 2-та милиарда, изхарчени от ГЕРБ за Белене и санирането.

„Ще се радвам ако от групата на Наглите покажат поне едно нещо, свършено от тях с тези пари тогава.
Всъщност сетих се едно нещо – 5 км от магистрала Люлин свършващи в един баир и докарани до етап чакъл, на които олигофрените им нарисуваха маркировка и Станишев отиде да лисне менчето.

Не знам дали не забравяте че ние много помним, чичкови червенотиквеничета, и че за пореден път просто ни подсетихте какви жалкари сте всъщност“, пише още Харизанов.

18 Comments

 1. Позор че сте българи!или вие сте Комуняги

 2. STIGA VE4E OTVORETE SI O4ITE I U6ITE IZRASNA TSQLO POKOLENIE V O4AKVANE NA PO DOBRI VREMENA I PO SPRAVEDLIV GIVOT ,NO UVI BE6E LAGANO PO NAY NAGLIQ NA4IN !STIGA SME IM VQRVALI VREME E DA PROGLEDNEM !

 3. Напишете в Гугъл Георги Харизанов и ще ви стане ясно що за човек е тоя пезевенк!!

   • ,– ИЗБОРИТЕ СА НЕИЗБЕЖНИ И НАСЪЩНИ ….НОООООО ВРЕМЕТО Е РАЗДЕЛНО– А ДЪЛБОКОМЪДРЕНИЯТ, ЩЕ ПОМЪДРЕЕ ЛИ НАИСТИНА НАЙ ПОСЛЕ и ще му щракне ли пипето , да спре най после да избира и овластява тези доказали се, като негодници КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ, ТУРЦИ, ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ И ТЕХНИТЕ АВЕРИ Цв КЪНЧЕВЦИ, бат САЛЕВЦИ, СИДЕРОВЦИ, БАРЕКОВЦИ ..–-ДИЛЕМАТА Е ОЧЕВАДНА––ИЛИ ТЕЗИ–-ИЛИ ГЕРБ ––просто друга алтернатива не съществува .. КАКВИТО И ПРОСТАЩИНИ ДА СЕ СИПЯТ ПО АДРЕС НА Б,БОРИСОВ, , по-полезен, по-умен, по-толерантен, търпелив,по- уникален и запомнящ се Политик, Премиер, Водач,даващ всичко от себе си, правещ всичко по силите си България не е имала през всичките си години на своята най-нова, демократична история.Оценено от милиони български граждани–показано в 10 последователни избори , оценено от цивилизовани ЕВРОПА И СВЕТА ..ОТ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ ОТ НАЙ ВИСОКО ЕСТЕСТВО…..
    Това са фактите и никой по никакъв начин не може да ги оспори!
    Всички злословия по негов адрес са плод на целенасочена пропаганда, целяща отклоняването на България от пътя и към Европейските и световни, общочовешки ценности.Сърцето си е изтръгнал от гърдите, за да освети пътя на страната ни към европейските ценности …..а кои не го харесвате ??? Комунисти негодници,разни победени на изборите, разни цапардосани престъпници,корумпирани олигарси и правите всичко възможно-да стъпчите това горящо сърце …..
    Успех на нашия Премиер!
    Има нашата подкрепа!––И МИЛИОНИТЕ СВЕСТНИ ТРЯБВА ДА ГО ИЗБИРАМЕ ПАК, И ПАК, И ПАК .

 4. Тоя не беше ли КАСОРЗБИВЧА и крадец още май го търсят и е следствен….Тоя ли тиквеник морал раздава….С Костов заедно краднаха … крадна от напоителни системи!!!!

 5. Тоя не беше ли КАСОРЗБИВЧА и крадец още май го търсят и е следствен….Тоя ли тиквеник морал раздава….С Костов заедно краднаха … крадна от напоителни системи!!!!

  • Мара бара ку..рва стара! Да бе, просто червен платен трол!

 6. Много е ясен и точен човека където мирише на пари там са БСП и ДПС те са сиамски близнаци далавери и корупция.И сега им текат лигите като на хиени да откраднат излишека в хазната И след тях пак ГЕРБ ще им лиже лайната

 7. забрана на БСП,изземване на всички имоти и затвор!!!тогава БЪЛГАРИЯ ще пребъде!!АМИН!

 8. „Комунисти ще има до тогава, докато има пари за крадене“
  М.Тачър

 9. А вие, Харизанов, знаете ли какво са правили комунистите през ’56 и че тези които защитавате със плюнки на уста са техните внуци?
  А знаете ли, в коя държава най големият бизнес е да си около власта?
  Жалко небръснато човече..

 10. Жалки са вярно..безморални! Но погледнете почти всички медиите пърхат от радост ! Усеща се еуфория сякаш идва божие причастие ! Това е усещането на зрителите !Разбира се ..хората имат разум..но се видя колко разум изтече по време на президентските избори ! Много са важни медийните послания,една голяма част от зрителите се влияят от тях..! Не знам докога ГЕРБ ще се държи като Майка Тереза….време е за по твърда линия !

 11. Съгласен с написаното, но аз им викам ЧИЧКОВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА.

  • Ох, голямо ох защо си намирате маана,нали сте от един катун,едните тъй другите инак все комунистически изчадия.

   • Ти от кои си ? Или си със “ синя кръв “?

    • Какооо, истината има ли цвят? Кръвта на всички е червена, но съвестта на комунетата е черна!

   • Бай Вачо, стар човек си, ама не си мъдър. Мислиш ли, че всички комунисти са „изчадия“? Или така ти отърва? Изчадия са сегашната върхушка на Бе Си Пето начело с трътлата Нинова,всички те милионери чрез престъпна приватизация на народни пари!

Коментарите са ограничени.