Жозеф Дол: Европа не спира никакви пари за България

Жозеф Дол и Цветан Цветанов Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Мисля, че сега България, както всички останали страни, е атакувана от външни сили, по-точно Русия, Саудитска Арабия. Те разпространяват лъжи по мрежата, публикуват наистина лъжи, каза председателят на ЕНП

Важно е да се знае, че Европа не спира никакви пари за България. Това заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол по време на работна среща в Брюксел с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

Дол подчерта още, че това са лъжи, на които не трябва да се вярва.

Цветанов и Дол се обединиха около извода, че с оглед на предстоящите избори в редица европейски страни, сред които и България, Германия и Франция, е много важно да се върне политическият елемент в предизборната кампания. Сега, вместо него, често се работи с фалшиви новини, които предизвикват опровергаване, а това е губене на енергия без да се постигат решения, отбелязаха двамата политици.

“Имам пълно доверие в ГЕРБ. Очаквам от ГЕРБ да се подготви добре и да спечели предстоящите парламентарни избори. Имаме пълно доверие в ГЕРБ”, каза още председателят на ЕНП Жозеф Дол.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов запозна Дол с подготовката на партията за предизборната кампания и го увери, че структурите на ГЕРБ са в максимална мобилизация за реализирането на висок изборен резултат.

Мисля, че сега България, както всички останали страни, е атакувана от външни сили, по-точно Русия, Саудитска Арабия. Те разпространяват лъжи по мрежата, публикуват наистина лъжи, каза Жозеф Дол.

“Още един път – не слушайте тези социални мрежи, които са тотално манипулирани отвън”, заключи председателят на ЕНП.

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ