Азис ще участва в „Като две капки вода“

Според слуховете в предаването влиза и най-добрият имитатор на Бойко Борисов – актьорът Ненчо Балабанов
Азис
Снимка от фейсбук страницатана Азис

Попфолк звездата Азис ще участва в риалити шоуто „Като две капки вода“, което тръгва на 3 март по Нова тв.

Това съобщиха от екипа на предаването.

„Познаваме се с Васко вече над 15 години и отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно „Като две капки вода“ е форматът, който ще го представи по невиждан до сега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон“, разказва продуцентът и председател на журито Маги Халваджиян.

Засега само слухове са, че в риалитито влиза и най-добрият имитатор на Бойко Борисов – актьорът Ненчо Балабанов. Има вероятност в новия сезон на „Като две капки вода“ зрителите на Нова да видят и Петя Буюклиева, която взе участие и във ВИП Брадър.

Водещите Зуека и Рачков вече се подготвят за новия сезон и мислят изненади за новата порция знаменитости, които ще се превъплътят в образите на световни музикални звезди.

„Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези следящи ни във Фейсбук“, споделят с усмивка двамата актьори.

На финала на втория сезон големият победител стана Невена Бозукова – Неве, която се оказа любимката на зрителите. Втори беше Къци Вапцаров, който грабна и приза „Мистър 100 лица“. Третото място зрителите отредиха за Стефания, при нея отиде и приза за „Най-добра смяна на пол жена-мъж“ за образа й на Алис Купър. Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и Time To Say Goodbye, както и специалният приз – „Най-добро сценично поведение“.

Останалите призове бяха връчени на: „Най-добра трансформация” – Деян за образа си на Дони. „Черно и бяло” отиде при Мая за Едит Пиаф, „Най-добра смяна на пола мъж – жена” – за Иво Танев за Алла Погачова. „Мис и мистър секси” се присъдиха на Милица и Павел. „Мистър Сървайвър” стана Юлиан Константинов, най-дългия коментар заслужи Маги Халваджиян, а най-компетентен – Хилда. Двамата неповторими водещи Зуека и Рачков заслужиха приза за второстепенна роля.

Новият сезон стартира на 3 март от 20.00 ч. Първият епизод за първи път няма да бъде концерт, а ще поднесе специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания. В разгара на вечерта ще бъдат представени участниците, които ще бъдат главни действащи лица в третия сезон на шоуто.

 

1 Коментар

  1. Изглежда, като ни натрапват на всяка крачка Азис, си въобразяват, че проявяваме интерес към неистовия му стремеж да се прави на интересен.Проявете малко повече усет и вкус – на хората,освен на чалгаджиите, всичките му превъплъщения са меко казано противни.

Коментарите са ограничени.