АГИТАЦИЯ НА ДЕНЯ или защо Нова Република има под 1 % подкрепа

Снимка от Фейсбук-страницата на Николай Милев.

Публикуваме едно към едно постинга на Николай Милев от Нова Република за предизборна среща с избиратели в Перник.

След прочитане на текста ще разберете предизборните акценти на Нова Република из Пернишко и може би ще си обясните защо надпартийното формирование около ДСБ има под 1 процент електорална подкрепа и може да събере членовете си в 272-а аудитория на Софийския университет.

И така:

„Днешната среща с избиратели беше приятна и ведра, обагрена с оптимистично пролетно настроение. С удоволствие ще споделя със своите приятели тук, че кандидат-депутатската листа на Нова Република (НР), Перник бе представена от Светослав Малинов – най-изтъкнатият наш изследовател на Едмънд Бърк и консерватизма. Това е знаменателен знак, защото моята скромна личност присъства в листата като представител на Българска Демократична Общност – най-последователната християн-демократическа политическа общност в България. Сред публиката малцина знаеха за БДО и почти никой за социалното пазарно стопанство и Лудвиг Ерхарт. Симпатизантите на Нова Република в моя град вече знаят, че ще гласуват за една наистина дясна коалиция“.

Край на постинга.

На снимката в дясно може да се види вестничето, за което Вевести писа онзи ден. Заедно с него се разпространяваха и опорни точки на НР срещу ГЕРБ и Реформаторския блок.

От Вевести: Тъй като коментарите под публикациите във Вевести съзнателно са блокирани до края на изборите заради агресивното поведение на платени тролове, можете да споделите мненията си във Фейсбук.