Борисов: Никой отвън не ме е питал с кого ще правя правителство!

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Приемам с усмивка и като първоаприлска шега всички останали твърдения, написа лидерът на ГЕРБ

„Освен поздравленията, които получихме, до този момент нито един човек извън страната не ме е попитал какви са ни плановете за бъдещо правителство“.

Това написа на страницата си във Фейсбук председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърденията от различни медии, че ЕНП не му разрешила да се коалира с националисти като патриотите.

Други медии пък писаха, че вчера на форума на десните в Малка Борисов е получил подкрепа за общо правителство с Обединените патриоти.

И лидерът на ПЕС Сергей Станишев преди час заяви, че ако направи правителство с хората на Симеонов, Каракачанов и Сидеров, Борисов ще си има проблеми с Европа.

„Решенията на Политическа Партия ГЕРБ не се подлагат под съмнение, защото ние последователно, в два мандата се доказахме като отговорен и сигурен партньор на ЕС и НАТО. Приемам с усмивка и като първоаприлска шега всички останали твърдения“, завършва бившият бъдещ премиер.

1 Коментар

  1. Значи според Станишев излиза ,че БСП няма да си има проблеми с ЕС ако направи Правителство с патриотите ,но ГЕРБ ще има ?!!

Коментарите са ограничени.