Румяна Коларова: Фейсбук публикацията на Десислава Радева може да предизвика дипломатически скандал

Мира Баджева и Румяна Коларова Кадър: Нова тв

В президентската институция човек няма право на грешка, коментира политологът

Скандалът с поста на Десислава Радева за прайда рефлектира директно върху президента, коментира политологът Румяна Коларова пред Нова тв.

Припомнете си какво написа във Фейсбук първата дама ТУК.

Има много политици в Европа, които декларират, че са такива (хомосексуални -­ бел.ред.) и г-­жа Радева се запозна с такива на срещата си в Брюксел, каза Коларова. Тя предупреди, че това може да създаде и дипломатически скандал. Всяко действие на Радева не е персонално нейно, всичко отива към президента. А особеното в президентската институция е, че човек няма право на грешка ­- всичко се трупа на една дълга сметка, обясни Коларова.

Тя предупреди, че първата дама трябва да координира всичко с екипа на президента. Не може такъв вид непублични комуникации да създават образа на президента.

Президентът е избран от 2 млн. души, а нея никой не я е избирал, освен самия президент и тя трябва да се съобразява с това и да е по­обрана, заяви и журналистката Мира Баджева.

Тя определи фейсбук публикацията на Радева като напълно излишна. Това е една бъбрива излишност, поток на съзнанието, който нищо не казва като послание, но оставя усещането за ниска топка и това е проблемът, коментира Баджева.

Целия разговор гледайте ТУК.

3 Comments

  1. И Баджева и Коларова да напуснат България Веднага

    • 100% си прав. Голото тяло е нещо много срамно и грозно, трябва всички да са наясно с това. Чувството за хумор още повече!
      И не на последно място комбинацията от двете тотално подкопава всяка гледна точка която защитаваш в 100% от случаите.
      Буууу за такива хора БУУУ гадост!!!

Коментарите са ограничени.