Български професор с чудотворен лек – зелев сок срещу рака (вижте рецептата)

Снимка от Bulgaria ON AIR

В него има много лактобацили, които засилват имунната система

Преди 22 години професор Караджов взима съдбоносно решение – отказва лечение с химиотерапия, въпреки че е болен от рак и му дават малки шансове за живот.

Стъписани, лекарите му задават въпроса директно: „Ще се самоубиваш ли? Най-хубавото нещо сме ти намерили – американски имуномодулатори, химиотерапевтици…“.

Той им отговаря, че е много добър микробиолог и имунобиолог и сам ще си направи препаратите и го направил.

Днес професорът е жив и здрав. Категоричен е, че е преборил коварното заболяване само със сок от кисело зеле, който си прави сам вкъщи. В него се съдържат големи количества лактобацили, които засилват имунната система. Предпочита сока пред киселото мляко неслучайно.

„Народът го нарече зелев сок. Това е чиста култура от лактобацили. Тези лактобацили, към които спада и прочутият лактобацилус булгарикус“, обяснява професорът пред Bulgaria ON AIR в публикация на dnes.bg.

Към уникалния продукт той добавя пчелен прополис, ябълка и няколко червени зелки, които добавят специфичен свят, но са и полезни. Водата, която се използва, не е от чешмата, а от извор.

„След което слагам сол. Обаче не слагам 5 на 100, както пише в готварските книги, а слагам много по-малко количество – 0,8 на 100, колкото изискват микробите. За да може след това ние, хората, да пием големи количества, защото ако има повече сол, удря сърцето и кръвното налягане“.

1 Коментар

 1. Уважаеми господин Петров! Тъй като високо ценя твоята изключителна журналистическа класа, намирам за полезно да ти кажа следният случай.
  Член съм на Ръководството на Старейшини ГЕРБ – София. От заседание, на което не можах да присъствувам, получих протокола. В протокола беше стенографиран разговор на заседанието с господин Караджов, оказал се личен приятел на „наш човек“ и дошъл с него.
  Господин Караджов развил идеята за създаване на борса за биопродукти, където не успявал да пробие сам. Искал той да организира и да ръководи тази борса, но за целта му било нужно да намери „ВРЪЗКА“ в ГЕРБ, чрез тази връзка да пробие в Столичния общински съвет и Данчето Фандъкова, за да станела работата с неговата борса…
  И като взел да обещава на ръководни хора от ГЕРБ, че тях ще ги лекува с предимство и безплатно, поискал, представи си, Евгени, да вземе няколко кошера пчели от негов приятел-свещеник в Кремиковци, да инсталира тези кошери на покрива на сградата, където е централата на ГЕРБ, да ползува пчелите за директно ужилване на нашите ръководители на място за здраве и прочие…
  Наложи ми се да занимавам лично Бойко, та да не се разчуе какви пчели ще разполагат над централата на ГЕРБ, че с тях ще лекували гербаджиите начело и в началото с Бойко…
  Та така, драги Евгени..
  А иначе пробил е тук и там в медиите…

Коментарите са ограничени.