Кристина Кръстева написа биографична книга за Бойко Борисов

Кристина Кръстева разказва за книгата.

Бившият председател на Европейския съвет Херман ван Ромпой е номиниран за една от трите най-високи позиции в ЕС от българския премиер Бойко Борисов. Това се случва по време на срещата на високо равнище на общността през ноември 2009 г. Както е ясно от историята, лидерите на ЕС приемат кандидатурата на Борисов и Ван Ромпой е първият човек, избран на поста.

Това е една от стотиците неизвестни истории в книгата на Кристина Кръстева „Бойко, който винаги се завръща“, която е на пазара от 3 август. Авторката я разказа пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Борисов успява да спечели евролидерите още с първото си излизане на голямата сцена. Още от тогава, та до ден-днешен германският канцлер Ангела Меркел неизменно му отстъпва телешката си пържола.

А корените на ГЕРБ са в Бавария. В Германия е замислена партията, оттам е заимстван и уставът й.

Къде и кога е кръстен премиерът Бойко Борисов, и други неизвестни интересни истории, малка част от многото в книгата – вижте във видеото:

Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.

14 Comments

 1. Боко е велико творение на генералското движение в БСП.

 2. AНОНИМЕН, НА ПРОСТАКА ПО ПРОСТАШКИ, ЗАЩОТО „УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ “ НЕ СЕ РАЗБИРА.

 3. Много скоро тази „писателка“, дето са й викат Кристинка, няма да смее да си покаже сурата пред хората! Законът „Магнитски“, Кристинке, законът „Магнитски“ ще ти разкатае майката Цецкина и ще станеш за срам и резил, впрочем ти вече си станала със свиркаджийската си книжка.

 4. Госпожице, за какви магистрали говорите? Борисов е донаправил нещо, което е започнато преди 50 години! Т.н магистрали не ги е изградил Борисов, той само е завършил/ремонтирал вече изградените пътища. И за информация, България има само една магистрала-Тракия! А, какво става с пенсията на баба ти, или тя е на работа при Г-н Борисов? Говорете за актуалните проблемни теми в България. Никой не го интересува детството на Борисов. Знаем за филията с мас!

 5. За Борисов излиза книга на третия му мандат. А за Костов Н. Тицин веднага му издаде книга.

  • Не си прав, и за Бойко има вече издадени няколко книги от преди години. Едната се казва „В сянката на Борисов“ от Иван Бакалов и е издадена през 2011 г., а другите две са от Антон Тодоров „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите“ от 2013 г. и от Иво Инджев „Премиер на РъБъ“ също издадена през 2013г.

  • На щандовете за тоалетна хартия може да си купите тази книга. 🙂

 6. Свободата на словото трябва да се цени и уважава.Предполагам,че авторката Кръстева е залагала найвече на фактологическата истина. Исками се книгата дА представи Б
  Борисов в истинската
  Му светлина!

 7. Отново ми се изтрива за пореден път един обикновен коментар без цинизми, но критикуващ Борисов. После не се чудете, че свободата на словото в медиите падна до 113 място, откакто Борисов е на власт, а цинизма на този измислен сайт „фактите свещени – коментарите свободни“ няма и да го коментирам. Тодор Живокв, сега Борисов. Все БКП на власт с обслужващите ги проджани медии, които да им чистият престъпния образ. Нищо не се е променило.

 8. Тъжен, и този ти коментар трябва да бъде изтрит. Казва се гербери, а не гербаджии, и не Боко, а Бойко. Просташкият език не трябва да бъде на свобода, а да иде зад решетките заедно с простаците.

  • Гербери, гербаджии – все комунисти. Хайде, изтриите ми пак и този коментар.

   • Свободата на медиите е на 113 място, защото са в ръцете на олигарси, а не на Бойко Борисов. Него го избира народът на избори. И колкото повече простащини пишете по негов адрес, толкова повече хора ще гласуват за него. 🙂

Коментарите са ограничени.