Корнелия Нинова: И ГЕРБ имат вина за „Цанков камък“

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП
Тя обвинява премиера в безсилие а поеме отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето

Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с коментар на думи на премиера Бойко Борисов за „Цанков камък“, радпрострпанен от пресценъра на партията.

В него се казва:

„Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за „Цанков камък“, но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобургготски, приключва при Вашето първо правителство“, заявява Нинова, цитирана в съобщение на пресцентъра на БСП.

„Казвате, че първият Ви сигнал до прокуратурата бил покрит. Ако веднага не подадете сигнал срещу прокурорите, които са сторили това, значи просто си приказвате празни приказки“, посочва Корнелия Нинова.

Тя отговаря и на твърдения за изхарчени милиарди за АЕЦ „Белене“ и депутат със свален имунитет от БСП, който не е изгонен от парламента. „Г-н Борисов, кога ще изгоните от парламента депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е със свален имунитет и повдигнато обвинение, че е изхарчил неправомерно държавни пари за „Белене“, след като проектът беше спрян?“, пита лидерът на БСП. Нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие, защо всички виновни не са в затвора, обръща се Нинова към премиера.

„За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото.

Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето“ се казва още в позицията на Корнелия Нинова.

 

6 Comments

  1. … пълна гола-вода. Тотален неграмотник и разрушител. От Простотия и Неграмотност проби чашата на Цанков Камък.

  2. Е нЕма по-нагло животно от тази кукумявка ! Ем си знае насрания гъз, ем и не спира да ръси простотии ! Ама тя не е виновна ! Като няма прокуратура и съд – така ще е !

    • Всички драгалевски кадри са такива!

Коментарите са ограничени.