Диана Йорданова избухна срещу Корнелия Нинова: Коя е тя, че да дава морални оценки на ГЕРБ?

Снимка от Фейсбук-профила на Диана Йорданова
Спуканата чаша на „Цанков камък“ е само частица от всички пукнатини и щети, които БСП нанесе на България, заявява депутатката от ГЕРБ

Коя е Корнелия Нинова, за да дава морални оценки на ГЕРБ? Тази жена беше уволнена от поста на заместник-министър на икономиката и енергетиката лично от тогавашния премиер Сергей Станишев за съмнения за корупция!

Това заяви в емоционална публикация във Фейсбук депутатката от ГЕРБ и председателка на временната комисия за НДК Диана Йорданова. Ето какво пише още тя по повод разпространената днес позиция на лидерката на БСП:

Тотално безсрамие е Корнелия Нинова да говори за безсилие, когато по време на всяко управление на партията й БСП Европа спира всички еврофондове на България, а когато управляват Борисов и ГЕРБ Брюксел пуска фондовете. Това вече е закономерност, Нинова!

Спуканата чаша на „Цанков камък“ е само частица от всички пукнатини и щети, които БСП нанесе на България. А за Белене нямате право да обелвате нито дума, Нинова, докато партията ви не изплати на българския народ милиардите, които загробихте, а ние бяхме принудени да платим. Разбираме и настървеността ви срещу Делян Добрев, но това е един от основните хора, благодарение на които Белене беше спрян! И точно Вие и партията ви нямате моралното право да изричате името на този отговорен политик!

Но когато говорите за морала, Нинова, отговорете кога ще изхвърлите Манол Генов от БСП или поне от парламента? Защо бягате от този въпрос като дявол от тамян? Как е възможно депутат от БСП, който е уговарял със затворници купуването на ромски гласове за БСП, още да е депутат? Или Ви е страх Генов да не си отвори устата за други неща, нелицеприятни за Вас или БСП? Това е брутална наглост! Само този позорен факт ви отнема правото да говорите за морал!

Г-жо Нинова, спомняте ли си 2007 г.? Ако не си я спомняте, ние я помним. Тогава шефът на националното следствие Ангел Александров разкри, че „дългият инкасатор“ Румен Овчаров и неговият продукт Корнелия Нинова са покровителствали олигарха Красимир Георгиев и фирмата му „Фронтиер“, която години наред „консултираше“ всички златни проекти в енергийната система. Вие може да не помните, но хората помнят истинското лице на БСП и Корнелия Нинова.

А помните ли, г-жо Нинова, че името Ви изплува и от скандалните СРС-та. На 1000 страници бяха ДОКУМЕНТИРАНИ разговори и sms-и между Вас и приятелката Ви следователка Татяна Шарланджиева. 1000 страници!!! Дори само заради това трябва позорно да мълчите! А не да давате уродливи идеи кой да избира шефа на антикорупционния орган и тайно да се надявате на нещо.

За „Техноимпекс“, г-жо Нинова, нещо имате ли да казвате на българския народ? Как и от къде намерихте 70 хиляди щатски долара, преди да сте навършила 30 години, за да приватизирате държавното дружество? Как?

Г-жо Нинова, нали сте много морална! Дайте отговор поне на един от тези въпроси. Ако пак бягате от отговорите с клишето „Крадецът вика: дръжте крадеца“ то повече нямате моралното право изобщо да говорите за морал, политика и норми на поведение!

18 Comments

 1. Всички въпроси към кака Кури или т. нар. г-жа Лъжа са много точни, но тя няма да даде отговор на нито един, ще видите. Не бълвайте ей така по инерция змии и гущери към задаващата ги. Когато кака Кури отговори подобаващо тогава коментирайте. Но тя няма да отговори. Защото няма отговор освен лъжа, истината не е в нейна полза.

 2. … Фейсбук, пълна с правописни и граматични грешки, е признак на неграмотност и простотия.

 3. … Държавната Администрация с функционално неграмотни Калинки, Калинчовци и Харизановци.

 4. Боже, ама наглост!!! Госпожата Диана Йорданова преди да започне да бълва змий и гущери, нека първо да отговори на някои въпроси – оня инфантил и бивш любимец на Боко – Симеон ДянкOFF защо открадна един милиард и половина лева от Здравна каса??? Къде пренасочи тези пари – в личните си сметки или къде??????????? До ден днешен няма никаква информация къде и за какво изчезнаха тези пари!!!!!!!!!!!!! Ами заемите които изтегли Боко???????? Над 24 МИЛИАРДА ЛЕВА???????????????? а КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА „ПОЛИТИКАТА“ НА СЪЩИЯ ТОЗИ бОКО, КОЙТО БЕЗ ВОЙНА, БЕЗ НИЩО НИ НАПРАВИ ПОСЛЕДНИЯ ВАСАЛ НА ПОСРАНИТЕ АМЕРИКАНЦИ?????????????? АМИ ПЛАДНЕШКИЯ ГРАБЕЖ НА АМЕРИКАНЦИ И КАНАДЦИ, КОИТО БЕЗ ДА СИ ПЛАЩАТ НИ КРАДАТ ЗЛАТОТО, ПЛАТИНАТА И РЕД ДРУГИ ЦЕННИ МЕТАЛИ????????????????? АМИ ВОЕННИТЕ БАЗИ КОИТО АМЕРИКАНЦИТЕ НИ ВЗЕХА И НЕ ПЛАЩАТ СТОТИНКА НАЕМ ЗА ТЯХ????????????? ЕЙ, ГЕРБАВАТА!!!!!!!!!!! РАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО НИ УПРАВЛЕНИЕ МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!!!!!! Никой не ви е длъжен със нищо, че да ви търпи олигофренията, малоумието, инфантилността, безумието и категоричната ви НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, ясно ли ти е????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Баси и наглите идиоти сте!!!!!!!!!!!!!! Когато ви разкараме от властта, ще дойде достоен човек, който ще търси отговорност на всички вас, които сте бъркали в кацата с меда, без значение как се казва той – дянков, борисов, доган или който си избереш от върхушката нагли крадци!!!!!!!!!!

  • До кога ще си изкарване мръсните ризи та да ни се смее светът,вместо взаимно да помислим как да изкараме,, каруцата,, и калта,а не като в всанята,, Орех рак и щука,, БЪЛГАРИ,СЪБУДЕТЕ СЕ

  • Насраните американци са водеща икономика а гнилият капитализъм ни победи може би като пишеш тук ползваш някаква руска мрежа или свръх мощен руски комп.Запомни едно най голямото джудже е руското най бързия часовник е руският.По добре е да мине чума през една държава отколкото комунизъм.

 5. Наглостта на престъпната, корумпирана и просташка ГЕРБаджийска пасмина е на светлинни години от наглостта на партията -майка, която впрочем роди уродливото чудовище ГЕРБ!

 6. Наглостта на престъпната, корумпирана и просташка ГЕРБаджийска пасмина е на светлинни години от наглостта на партията -майка, която впрочем роди уродливото чудовище ГЕРБ!

  • Заекваш ли,от любов към НиноВна ще да е 🙂

 7. Наглостта на престъпната, корумпирана и просташка ГЕРБаджийска пасмина е на светлинни години от наглостта на партията -майка, която впрочем роди уродливото чудовище ГЕРБ!

 8. ГЕРБ-това е втория ешелон от нереализирани комунисти на БКП.

  Част от тия десетилетия са и седемте години управление на ОПГ ГЕРБ, а главатарите на тая шайка, не спират да се хвалят със строителството на некачествените си магистрали и декорирането на панелките, което кой знае защо наричат „саниране“.

  Да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати се нарича шизофренизъм.

  Борисов служеше(и продължава да служи) на други, чуждестранни господари. И на тях се отчиташе(и още се отчита). Та нали наскоро той сам си призна, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация „Ханс Зайдел“(Ханс Зайдел е нацист ,който след 1944 год като вижда дебелия става американски шпионин и така оттървава дръвника ,фондацията всъщност е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа, Борисов е техен кандидат и сътрудник от август 2005 год., а Цветанов е закачен паралелно с него…
  Фондация Ханс Зайдел е на ХСС, който пък е основан след Втората световна от бивши офицери от хитлеровия вермахт. Дълги години почетен председател на ХСС бе Франц Йозеф Щраус, личен приятел на Тодор Живков. Всяко ходене в Германия на Цецо е свързано с гостуване на „Ханс Зайдел“. Изглежда от там са и хонорарите, чийто източник той не пожела да разкрие. Направете връзката сами, дори по линията на Сакс Кобург Гота. А в България е пълно с калинки, запленени от спортните умения на Боко и Цецо. Покрай връзките с американците, предполагам ЦРУ стои зад фондация „Ханс Зайдел”)
  – действие, по същество криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина. ГЕРБ ще си останат орда с главатар, който обича себе си, но не и държавата си. Главатар, който не може да довърши нито един даден му от избирателя мандат. Главатар, който се изхлузва винаги, когато усети жегата зад ъгъла.
  Отмъстителен, безцеремонен, арогантен.

  Влади Горанов ми е любимото мръсно копеле от ГЕРБ. Да вземеш кредит, да го изхарчиш по поръчки, да им събереш ДДС-то, да го наречеш бюджетен излишък в размер на 3.5 милиарда лева и да обявиш това като доказателство за стабилност и икономически ръст. Тук не трябва да си финансово невеж, или нагъл лъжец. Тука си иска да си извратен.

  На всяка гореща точка, след всеки скандал се появява на бял кон /мерцедес, хеликоптер, самият Бойко Борисов, та даже и пеша, дава интервюта, заканва се, раздава правосъдие, размахва пръст и обвинява…
  И ако той не нареди нещо да се случи, в България нищо не се случва. Пък ако случайно нещо стане, той пръв ще отиде да го оправи.
  Пожари гаси, протести потушава, сделки оправя, ако може ще спре и горещата вълна, но засега се въздържа.
  Направо Батман. Култът към личността репички да пасе…
  Обаче той си е същият БХ, дето управлява държавата като чужда…
  Хубаво е да се прави човек на оригинален, но трябва да се усеща когато започне да става досаден и да прекалява…

  Може би не е лошо да ви се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите! По Българският път място за ГЕРБ няма. Защото в тях няма род, родина, морал, чест, душа, гръбнак, съвест, топки и срам, те са дегенерати и колаборационисти.

  • … от Простотия дъното на Цанков Камък.

  • … спестяване от наложителните разходи, спестяване от Залъка на Народа, защото Борисов изплюска 16 милиарда и Хазната празна.

 9. … обграден от Калинки, завършили „Счетоводство и Контрол“. Пълни некадърници.

 10. тОВА ИЗКАЗВАНЕ СА ГО РАЗМНОЖИЛИ И У ВСЕКИ гЕРБЕР ГО ПРИТЕЖАВА КАТО НАСТОЛНА БРОШУРА И ГО ЧЕКАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО . СЪЩОТО СЪДЪРЖАНИЕ БЕШЕ И КОМЕНТАРА НА аНТОН тОДОРОВ публикуван във ФАКТОР и др .

 11. Това НИЩОЖЕСТВО няма да отговори на въпросите, които й задавате,защото НАГЛОСТТА на КОМУНИСТИТЕ е БЕЗГРАНИЧНА,а ТЕ – ЧИСТИ КАТО МОМИНА СЪЛЗА! Но се моля от сърце ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСЪПНИЦИ БОГ да ГИ СЪДИ,а ПАРИТЕ, които ОТКРАДНАХА ДА ГИ ИЗГОРЯТ, въздай Боже, СПРАВЕДЛИВОСТ!

Коментарите са ограничени.