Невероятен интерес към биографията на Бойко Борисов. Готвят втори тираж

Селфи от фейсбук профила на Кристина Кръстева.

Биографичната книга за премиера Бойко Борисов се радва на огромен успех и първият тираж е почти изчерпан, научи Вевести.бг.

В момента издтелство „Труд“ подготвя втори тираж на „Бойко, който винаги се завръща“, написана от журналистката Кристина Кръстева от в. „24 часа“.

Припомняме, че томчето от 300 страници събира любопитни неразказвани истории и над 100 снимки, част от които се публикуват за първи път.

В книгата е проследен животът на Бойко Борисов още от 2-месечната му възраст та до днес. От нея разбираме как започва връзката му с Цветелина Бориславова, как избира хората си във властта и защо е кръстен в дома си.

22 Comments

 1. Книгата не напразно се нарича „Бойко, който винаги се завръща!“, така че пестете си нервичките!…… Не можах да си я купя, чакам следващия тираж!

 2. На времето така се изчерпваше тиража на биографията на Тато…всяко предприятие бе длъжно да си я купи 🙂

 3. Със и ли без коментар не съм чел книгата ,щото не мога да чета.

  • Да те светна….Градинар посява семка на тиква,тя пораства,присаждат я на открито и след 4 месеца израства тиква…Те тва е!

 4. Ще ме арестувате ли или ще ми изтриете коментара, както правите обикновено в този герберско-комунистически сайт, ако кажа че преди комунистите възхваляваха Тодор Живков, а сега неговият подражател мутрата Борисов. В тази книга има ли дори малка критика към мутрата? нещо за мутренските години? Или в този период от 90-та, от 2001 биографичните данни за него тънат в пълна мъгла.

  • Ти ,който се пишеш под № 113,си злобно ,малко човече.Защо не се лигитимираш ,за да знаем кой си ? Такива като теб смятат Бойко Борисов ,че бил мутра Но той печели доверие от хората ,печели избори и затова е начело на държавата .Хайде, такива злобари спечелете избори и управлявайте ,ако ви стиска !!!

   • И аз мога да си напиша коментара отново. С купен вот, с платени медии и репресии всеки може да печели избори дори мутрата борисов, който решава кой избори да печели и кои да подари на другарското БСП по задкулисен начин. Не знам какво ми хвалиш печеленото на избори в странат на мутрите. Явно няма какво друго да кажеш за престъпника Боко, който довършва делото на комунистите.

    • I az niama kakvo drugo da ti kaja, 113,osven che si edin mnogo prost i zloben chovek, a i lajesh bezobrazno

   • Ти па що пишеш с пеперудките в корема си? Няма да те оноди,споко!

  • Ти ,който се пишеш под № 113,си злобно ,малко човече.Защо не се лигитимираш ,за да знаем кой си ? Такива като теб смятат Бойко Борисов ,че бил мутра Но той печели доверие от хората ,печели избори и затова е начело на държавата .Хайде, такива злобари спечелете избори и управлявайте ,ако ви стиска !!!

   • И е връх на циницма някакво анонимно тролче на ГЕРБ под ник „анонимен“ да ми казва да си пиша името. Защо? Да ме арестуват и мен понеже изрязавам мнение ли? 113 мястото, което заемаме в свободата на словото в медиите по време на мутренското управление на ГЕРБ. Радвай му се.

   • Анонимен , понеже светиш от легитимност , та да попитам : още ли има дебили ,на които не им е ясно как се печелят избори2

  • С купен вот, с платени медии и репресии всеки може да печели избори дори мутрата борисов, който решава кой избори да печели и кои да подари на другарското БСП по задкулисен начин. Не знам какво ми хвалиш печеленото на избори в странат на мутрите. Явно няма какво друго да кажеш за престъпника Боко, който довършва делото на комунистите.

 5. Книгата е много интересна. Можеше да бъде и по-детайлна, с повече негови изказвания, с повече неща за майка му, с повече детайли за Ипон, за колебанията му в началото, за болките му в личен план…

 6. Ебал съм му майката на Бойко Борисов

  • Солидарен съм с тебе корумпирани гербеи грабители нека и мен ме аристуват,мамицата и суджуци.

  • Тъпанар,като не Ви е интересно не го четете

   • Така и направихме…Кво да четем за тиквоглава?

 7. Да де, ама тънкия момент е, че първия тираж е само 1000 бройки.

  • Любопитно ми е да разбера откъде разбра че е в тираж от 1000 бр.?

Коментарите са ограничени.