След катастрофа: Корнелия Нинова с мозъчно сътресение

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пострада при верижна катастрофа в центъра на София и беше задържана в болница.

Това съобщи в. „24 часа“, като се позовава на свои източници от ръководството на партията.

От „Пирогов“ съобщиха, че Нинова има мозъчно сътресение. Тя вече е изписана и си е вкъщи. С шина на врата е. Лекарите са я посъветвали да полежи известно време и да не ходи на работа.

Катастрофата стана малко преди 14 часа, когато лидерката на социалистите пътувала за пресконференция на ръководството в партийната централа.

Служебният автомобил „Шкода“, в който се е возила Нинова, спрял на светофар, а зад него е имало таксиметров автомобил.

В този момент лек автомобил „Мерцедес“ се удря в таксито, а то се блъска в колата на Корнелия Нинова.

„Още я чакаме в централата, но е на легло в болница. Не искаме да я безпокоим и не я търсим по телефона“, уточниха от партията. Вероятно шефката на БСП е задържана заради съмнения за мозъчно сътресение, но още нищо не е потвърдено.

Председателката на БСП се оплакала от болки във врата заради камшичния удар. Нинова е стигнала до „Позитано“ 20, но отмени участието си в брифинга и сама отишла за преглед в лечебното заведение.

Пресконференцията закъсня с около 10 минути, след което заместничката й в партията Деница Златева обясни, че по неотложни причини лидерката няма да присъства.

 

4 Comments

  1. От „Пирогов“ потвърдиха, че Нинова има мозъчно сътресение. Тя вече е изписана и си е вкъщи. С шина на врата е. Лекарите са я посъветвали да полежи известно време и да не ходи на работа. Хората, които я познават, се съмняват, че тя ще се съобрази с препоръката.

  2. Веднага да се свика Народния съд и виновните да бъдат разс.. наказани!

Коментарите са ограничени.