ЗАГЛАВИЯ

Проблем с онлайн купуването на билети за мача на Кубрат Пулев

Илюстрация от фейсбук страницата на Кубрат Пулев

Българските IP адреси са с блокиран достъп до онлайн продажбата на билети за мача

Българските фенове, които все още искат да си купят билети за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази възможност.

За това съобщи самият Кубрат Пулев във фейсбук страницата си.

Както вестник „Тема спорт“ пише днес, от вторник (12.09) следобед насам, всички български IP адреси, са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава онлайн пропуски за битката за световната титла в тежка категория. Става въпрос за британския stubhub.co.uk.

Въпреки че вече има останали много малко билети за двубоя на „Принсипалити стейдиъм“, линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България, показа наша проверка.

„Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф“, така Кубрат Пулев коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България.

Организаторите обявиха рекордна продажба от 70 000 лева за първите 24 часа.

Линкът за онлайн продажбата е: https://www.stubhub.co.uk/joshua-pulev-seat-location…

Илюстрация от фейсбук страницата на Кубрат Пулев