Стинг пристига в София утре, пее в „Арена Армеец“ в събота

Стинг

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Чакането е към края си! Стинг – един от най-популярните британски музиканти, чиято успешна кариера продължава над четири десетилетия, пристига в България в петък 15 септември.

Концертът му у нас на 16.09 в Арена Армеец ще бъде наистина едно уникално изживяване. Освен парчета от новия му албум 57th & 9th, ще чуем и всички обичани хитове на британския гений.

Специален гост на концерта ще бъде синът на Стинг – Джо Съмнър. През последните пет години Джо гради успешна солова кариера. С акустичната си китарата той твори страхотни парчета, които покоряват рок феновете по цял свят.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество от най-ниската ценова категория. Те могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов“ няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Джо ще се качи на сцената около 20:00 ч., а Стинг около 21:00ч.