„Размерът 2. Наръчникът“ – ръководство за отслабване и подмладяване

Продължението на бестселъра на Александра Иванова излезе на 18 октомври

Дългоочакваното продължение на хитовата книга „Размерът има значение (Размерът на талията)“ е на крачка от своята поява.

Нейната втора част – „Размерът има значение 2. НАРЪЧНИКЪТ. Как да отслабнем завинаги“ скоро ще стане достояние на хилядите последователи на революционната система за отслабване, описана в абсолютния бестселър на Александра Иванова. Ще откриете книгата на издателство „Милениум“ на книжния пазар на 18 октомври. Цената й ще бъде същата като на първия том – само 9,99 лв.

В първата част авторката описа как без диети и усилия на волята, а напротив – с удоволствие, е свалила 42 кг за 9 месеца и е променила живота и самочувствието си. Вдъхновяващият том бе сред най-търсените книги у нас от появата си до днес. Подреждаше се на челни места в класациите по продажби на големите вериги книжарници и не веднъж бе изчерпван напълно от пазара.

Точно една година след премиерата на първата си книга сега Александра предлага практическо ръководство за прилагане на нейния метод за отслабване, оздравяване и подмладяване. В „Размерът има значение 2. Наръчникът“ ще откриете основните принципи на системата Healthy Beauty and Еnergy, подробно описание на деветмесечния здравословен  режим – по дни, много съвети за храненето и начина на живот и препоръчителни кулинарни рецепти. Ще намерите и отговорите на всички въпроси, които повдигна първата книга и които читателите задаваха на авторката по време на многобройните си срещи с нея в различни градове на страната.

Ако се ръководите от съветите и програмата в наръчника, не само, че успешно ще се отърсите от излишните си килограми в рамките на 9-12 месеца, но и ще си върнете здравето и младежката форма и дух така, както вече направиха много хора. В наръчника са описани историите на някои от тях . Това са Аманда, Нели, Атанас и Анелия, които са изминали пътя си до своето ново аз чрез метода на Александра. Всеки от тях е достигнал желаната физическа форма благодарение на метода, описан от авторката. И четиримата са минали през дълъг и тежък период, в който е бил с наднормено тегло. Постиженията им варират между 26 и 58 кг, с които са преместили надолу стрелките на кантара, и са задържали резултата без йо-йо ефект. Те са доказателство, че Александра не е уникален случай, а че системата работи при всеки.

Методът й за отслабване е основан на ниско-въглехидратното високо-мазнино хранене, на отказването от вредните индустриални храни и на изчистването от токсини. Това довежда до задвижване на метаболизма и до поява на вътрешно желание за повече движение. Нищо в режима не е свързано с глад, диета или усилия на волята. Напротив – всекидневието ви трябва да бъде изпълнено с ритуали на щастие, както нарича авторката любимите занимания, които зареждат духа на човека с положителна енергия и го стимулират да мисли повече за себе си и да бъде отговорен за своето здраве.

След огромния пазарен успех на „Размерът има значение (Размерът на талията)“ сега Александра Иванова предлага един чисто практически наръчник, в който нагледно и още по-подробно са разкрити конкретните стъпки от революционната й система за отслабване.

„Размерът има значение 2. Наръчникът“ изчерпва всички въпроси, които са останали у читателите след запознаването с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло.

Представени са успехите на реални хора от цяла България (и не само!), които са се доверили на системата, описана от Александра – Наско, Нели и Аманда. Всеки от тях е постигнал забележителен спад в килограмите и е задържал резултата! При това без глад или стресиращи лишения. Направете като Александра и след броени месеци ще бъдете такива, каквито сте били преди поне 10 години – здрави, елегантни, силни, енергични, харесващи себе си и наслаждаващи се на комплиментите на околните!

Коментарите са ограничени.