ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Александър Симов за Иво Христов

Александър Симов Снимка: Пресцентър на БСП

 

„Вярвам в извинението на Иво Христов и не виждам никаква причина той да се оттегли от парламента. За мен той е един от модерните будители.“

– депутатът от БСП Александър Симов в интервю за Нова тв след скандала с колегата му Иво Христов, който обяви, че 80% от българите са дебилни

7 Comments

 1. Най-сетне на нормалните българи трябва да им светне, че комунистите не са просто „русофили“ те са АНТИБЪЛГАРИ И АНТИЧОВЕЦИ продали душите си не на Русия като държава и народ, а на РУСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И руското потисничество на първо място към собствения си народ и съответно презрението към поробените от същия този руски империализъм народи. Питайте който и да е поляк, литовец, естонец и т.н. какво ще Ви каже по отношение на „Великата Русия“.

 2. В Англия, преди 12 години един сегашен министър докоснал коляното на репортерка- сега като се разчу – даде оставка. У нас комуниста будител нарече 80 % от българите дебилни и неграмотни – няма причина. Едва ли има гражданин, на тази държава, който да не знае, че комунист виновен няма. Всички видяхме колко му е умствения багаж, пък го наричат професор. Затова и образованието ни е такова. С професори будители дебилни. Срамотаааааааааа!

 3. За това взема над 10 000 лева!
  Незнам чисто или с данъци…

 4. Затова ли сте там,да обиждате народа.

  • За това взема над 10 000 лева!
   Незнам чисто или с данъци…

 5. Затова ли сте там,да обиждате народа.

 6. Светлана Шаренкова от“Движение русофили“казва в интервю, че 80% от българите са русофили. Иво Христов заявява, че 80% от българският народ са дебилни и не могат да се подписват. Как само съвпадат сметките на тези мамини убавци.ОСТАВКА!!!!

Коментарите са ограничени.