Вижте кой влезе в Big Brother: Most Wanted

12 съквартиранти ще гледаме във VIP Brother: Most Wanted по Нова тв. Константин и Фънки започнаха участието си с тайна мисия да разделят брадърите на каубои и индианци.

„Коцето от Подуене“ по-известен като Константин е първият победител във VIP Brother и първият съквартирант, който влезе отново след 11 години във формата.
„Роден съм за купони“, каза Коцето във визитката си и допълни „В Big Brother очаквам само готини хора… да се забавляваме и да си избухваме.“

Вторият съквартирант е Димитър Ковачев-Фънки, който прогнозира тежък сезон.

В изповедалнята те получиха първата си мисия с прякори Мръсното Коце и Фънки „Дъ Кид“.

Те получиха достъп до базата данни на Биг Брадър и от визитките избраха членове за бандата си, а останалите пратиха в племето индианци.

Индианците ще живеят в нищета, ще спят във вигвам и сами ще ловят храната си.

Съквартирант номер 3 е участничката във VIP Brother 2014 и майка на Албена Вулева – Людмила Захажаева. Тя влиза, защото ще бъде пълноценна като участничка и даде сериозна заявка по отношение на другите съквартиранти: „Директно ги изпращам в лудница“. Тя бе облечена с къса червена пола, а отгоре носеше ушанка и елек в традиционни руски мотиви.

Захажаева се изненада, че е първата, прекрачила прага на Къщата и изпя строфа от песента „Стари мой приятелю“ на Лили Иванова.

Четвъртият съквартирант е плеймейтката и жената до Християн Гущеров – Светлана Василева. Тя е участвала в шоуто през 2015 г. Светлана каза за себе си, че е много красива и секси, освен това е много различна от предното ѝ влизане във формата. „Не ми пука за нищо“, каза тя и допълни, че в предния Big Brother e била едно дете.

Победителят от VIP Brother 2015 г. Джино Бианкалана е петият съквартирант. Той влиза, за да изживее нови емоции. Джино сподели, че е имал тежки две години, в които е преживял катастрофа. Джино влезе с бастунче в ръка и даде да се разбере, че е готов за любов. „Аз не съм ВИП, аз съм нормален човек“, каза Бианкалана.

Шестият съквартирант е Луна, която предложи брак на Бойко Борисов в предния сезон на VIP Brother, в който участваше. Певицата бе облечена в дълга бална рокля с лъскав, златен корсет и пола от розов тюл до земята. Тя сподели, че не мисли да си дава много зор и е дошла да си свърши работата – „статист в сянка“.

Луна отправи любовно послание към Биг Брадър, влизайки на черен кон през вратата на къщата, с което възмути Людмила. Според нея този кон не бил за езда и не било прилично за една дама да се качва на него: „Ама какво е това?! Аз разбирам класически аристократичен кон с тънки крака… ами този – такъв дето вози бъчви!“

Динко от Ямбол, известен като Ловеца на бежанци, влиза под номер 7 в къщата. Динко се похвали, че не ходи само в гората, а е бил в Миконос, Тасос, Марбея, Чикаго и на много места. Той нападна Джино още във визитката си. А след това заяви: „Аз ще бъда шефът на къщата“.

Съквартирант номер 8 е рапърът Дий. Той изтъкна, че е голям почитател на жените. И той като Константин каза, че иска да се забавлява, но влиза в къщата, за да види себе си извън зоната си на комфорт. Дий сподели, че е имал проблеми със закона, но смята, че си е платил.

Зорница Линдарева влезе като деветия съквартирант. Тя е участник от VIP Brother 2015 г. и там появата ѝ бе белязана от скандал заради връзката ѝ с мъжа на Жени Калканджиева – Тачо.

Друг участник от Big Brother 2015 в лицето на Кирил Симеонов, завършил тогава втори, влезе в къщата под номер 10. „ВИП и интелект не вървят ръка за ръка“, каза Киро. „Виждам този сезон като възможност за реванш. Смело мога да твърдя, че идвам за победа.“

Съквартирант номер 11 е певицата Дебора. 26-годишната „мис много неща“, както я нарекоха водещите. “В Къщата на Big Brother влизам най-вече да се забавлявам. Възможно е да открия някое свястно момче, знае ли човек?”, каза тя.

Мариела Нордел от MasterChef е човекът, който влиза с номер 12. Тя се представи като стратег, който е проучил врага до съвършенство. „На съквартирантите мога да кажа, че ще им направя живота вътре много, много забавен и труден.“

Снимки на участниците вижте ТУК.