Илиан Тодоров към Слави Трифонов: Славчо, измисли друга лъжа

Илиан Тодоров

Колко са българите, които могат да си позволят да изпратят децата си да учат в Йейл, Харвард, Кеймбридж? Само годишната такса е 45 000 лева.

Това пише в писмо областният управител на София и член на Атака Илиан Тодоров, който коментира вчерашното писмо на Слави Трифонов. С писмото Трифонов съобщи, че над 2000 изключително интелигентни българи живеещи в различни краища на света са подали своите документи, за да се включат в проекта му. По думите на тв водещия повечето от тях са завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, което било признак за голям успех.

Писмото на Тодоров е адресирано не само към шоумена, но и към всички онези, които продължават да вярват сляпо в чистите му намерения свързани с влизането в политиката.

Ето какво пише Илиан Тодоров:

„Завършили в Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имали успешен бизнес навсякъде по света изявявали желание да участват в подобен политически проект. Нека се преклоним смирено пред поредните спасители! Слави нарича всички политици в България, крадци и негодници. Аз бях народен представител в 42-рото и 43-тото Народно събрание, днес съм Областен управител. Аз нямам финансовата възможност да изпратя дъщеря ми или сина си в Йейл, Харвард или Кеймбридж, но според Слави съм крадец! Тези, които четете помислете, можете ли да си позволите да изпратите децата си там – в Йейл, Харвард или Кеймбридж?

Кратка справка със сайта на Кеймбридж ни показва, че една година в Кеймбридж струва около 20 000 паунда – или около 45 000 лв. Това е заплатата на ‘крадеца ” Областен управител за 2 години, ако същият живее на фотосинтеза.

А тези мили дечица, които искат да управляват България по усмотрение на Слави, как са завършили тези университети? От къде родителите им са взели пари за четири или пет години обучение, близо 200 000 лв. само за такси. Без да смятаме, храна и други разходи?

И тези ли деца ще ни „оправят”? Децата на истинските крадци! „Титаните” на Слави! Не, Благодаря!

А ако някой повярва на тази поредна измама, то ще се окаже, че онзи Иво Христов е бил прав! Славчо, измисли друга лъжа, за да се вмъкнеш в политиката, защото знам, че 80% от Българите не сме дебили, за да се хванем на плешивата ти кукичка!“, пише Илиан Тодоров.

6 Comments

  1. Ми не е прав! Аз съм пенсионерка с 294 лв пенсия , а дъшеря ми спечели пълна стипендия и завърши маркетинг. В чужбина не се учи само с пари!

  2. Браво,точно така,г-н Тодоров,много сте прав!

  3. МИ НАЛИ И ДЕЛЯН ДОБРЕВ ОТ ХАСКЬОЙ МАЙ Е ЗАВЪРШИЛ ТАМ ? МИ И ДЕТЕНЦЕ НА ЦВЕТАНОВ ПИСАХА ПО ВЕСТНИЦИТЕ, ЧЕ УЧИ МАЙ В АНГЛИЯ ДЕТО ХИЧ НЕ Е ЕВТИНКО, МИ НА КОРНЕЛА ДЕТЕТО ТОЖЕ В АМЕРИКА, МИ АКО СЕ РАЗРОВИМ – МАЙ НА ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ СА ВСЕ ТАКА….., ВЪПРЕКИ ОПИСАНАТА БЕДНОСТ.. Е КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР СПОРЕД ГОСПОДИНА?

Коментарите са ограничени.