Любомир Стойков за роклята на първата дама: Комплименти за Радева и ръкопляскания за дизайнерката

Известният моден експерт Любомир Стойков коментира розовата рокля на Десислава Радева, която първата ни дама избра за Новогодишния концерт на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн“.

Ето какво написа проф. Стойков във фейсбук страницата си:

„Няма да дискутирам дали това е била най-хубавата рокля, с която първата ни дама се е появявала публично или пък какви несъвършенства има външността й по време на новогодишното посещение на нашия президнт в Австрия.

По-важното е, че г-жа Десислава Радева спази два мои принципа, които отстоявам за такива ситуации – да е облечена от български дизайнер (в случая – Невена – Лондон) и да е издържана в духа на по-консервативния шик, но не за сметка на женствеността.

Комплименти за избора на г-жа Радева и ръкопляскания за впечатляващия тоалет на Невена (Nevena Nikolova), изработен от розово букле и изобилие от богато нюансирани кристали Сваровски!“

 

2 Comments

  1. По мое скромно мнение този плат би бил по-подходящ за следобеден и наистина елегантен костюм, но в никакъв случай не смятам, че е добро решение за рокля – прекалено груб изглежда за официален тоалет и то за събитие на президентско ниво

  2. Хахаха..не съм очаквала,че моден гуру,може да приеме това за тоалет,подходящ за концерт на Виенската филхармония….Цирк!Срам!

Коментарите са ограничени.