Марин Марковски: Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов

Росен Ангелов

Блудникът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина, коментира адвокатът

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, коментира в сутрешния блок на bTV адвокатът Марин Марковски. По думите му блудник педофил няма как да извърши подобно престъпление.

„Блудникът е действително затворен човек. Педофилията е едно много мъчително страдание, което съпътства сексуалния начин на живот на някои хора. Много е мъчително и за околните. Блудникът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски.

„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”, поясни още Марковски.

„Действително точният изказ има много въпросителни, въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът”, допълва Марковски.

Той коментира още, че от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл.

Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино. Този въпрос е много важен, а по него няма яснота, категоричен е Марковски.

Той добави също, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период от време, ако е намерен косъм без луковица на него.

„Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет човека на куп без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително”, допълва Марковски.

„Пътят към истината е в съмнението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото пресконференция с фактите”, категоричен е адвокатът.

1 Коментар

  1. Адвокат Марковски е тежко име в гилдията. Но в случая е изрекъл пълни глупости. Абсолютно НЕпрофесионално е адвокат да се занимава с психопрофили, а после от собствената си представа за тези психопрофили да оспорва ФАКТИТЕ или поне ПРЕДнамерено да ги поставя под съмнение.Съжалявам, земляк и отличен адвокат Марковски – но не Ви прилича на името да се занимавате с неща, от които нямате никакво ДЪЛБИННО понятие… Чест имам, но…стоп на такъв примитивен лаицизъм!

Коментарите са ограничени.