Магърдич Халваджиян: Какво, по дяволите, стана със зоополицията?

Снимка от фейсбук страницата на Магърдич Халваджиян.

Публикацията е от фейсбук профила на продуцента Магърдич Халваджиян

Я да попитам аз отново министъра на вътрешните работи, че отдавна не съм го питал: Човече, какво по дяволите стана с онази Зоополиция, дето ти си мислеше, че я има и си работи, а после разбра, че почти я няма и хич не работи?

И не питам само аз!

Питаме много хора, които искаме като сме ви избрали и си плащаме данъците и респективно заплатите ви, да се понапънете малко и поне да отговорите! Защото е ясно, че работата няма да я свършите!

Аз съм доста търпелив, но и много упорит! Ще питам, докато не чуя отговор! Дори не ме интересува какъв! Но ако нямате идеи за отговори, мога да ви дам няколко:

а: Няма пари!,

б: Няма хора!,

в: Има по-важни неща в държавата!….

До утре мога да ви измислям подобни тъпи оправдания, които милиони Българи чуват ежедневно от различни държавни служители и институции! Истината е, че ако има добра воля и много желание, Зоополицията ще е факт утре!

Истина е също така, че ако някой не свършва нещо, то е защото или не иска, или не е компетентен да го свърши!

1 Коментар

  1. За пореден път :БРАВО МАГИ!!!!Когато прочетох за утвърждаването на зоополицията, си помислих,че точно Маги има заслуга за това,тъй като съм чела негови коментари след проявено насилие над животни!Прекрасен ЧОВЕК!!!!Дано наистина да се осъществи!!

Коментарите са ограничени.