Десислава Радева коментира случката с партулките: Комплот

След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил със съпругата на президента е бил спрян от МВР, Десислава Радева взе отношение, съобщава OFFNews.

В профила си във Фейсбук тя публикувала тълкуване на думата „комплот“. В статията от тълковния речник са посочени и синоними на думата: заговор, съзаклятие, конспирация, покушение, атентат, интрига, скрит план.

Първоначално вчера по случая беше разпространена информация за това, че Радева сама е шофирала автомобила. Появи се и информация, че колата й е била преследвана от патрулки. По-късно информацията беше опровергана и от НСО, и от президентството.

От НСО обясниха, че в конкретния случай се касае за обикновена полицейска проверка.

„Уточняваме, че във връзка с безопасността на охраняваните лица, когато се налага ползване на специализиран транспорт, същият се осигурява по реда на ЗНСО – със служебен автомобил, управляван от водач на НСО“, уточниха от службата.

По случая е разпоредена проверка, която ще изясни всички факти и обстоятелства. При положение, че бъдат установени нарушения от страна на наши служители, ще бъдат предприети съответните мерки, заканват се от НСО.

17 Comments

 1. И на тая курва и плащаме да си вози смрадливата пичка , с нашите пари.
  Дебааа.

 2. това са хората за пример и щом те нарушават законите,какво да кажем за обикновенният човек,та Б.Б .може да се бори колкото иска за законност нищо няма да стане.Какво казва народът ,,рибата се вмирисва от главата,,

 3. От вчера сума ти хора са се впуснали да умуват и коментират изцепки на жената до Държавния глава , като че ли всички ний сме света вода ненапита !? В милата ни Родина СРЕДАТА е толкова порочна , че единственото препятствие пред падането ни в пропастта е само ВЪНШНИЯ фактор… Настоящото УБО пренебрегвало и своя устройствен закон и Закона за Движение по Пътищата !? Като че ли ний ВСИЧКИ не нарушаваме същия този най-универсален Закон на Планетата ни ежедневно и в условията на рецидиви…Вижте само колко жертви и осакатени дава Населението ни всяка година – и какво правим? Същото ,често в по-големи обеми.
  Реалността в страната ни за жалост е , че никъде в институциите на държавата ни професионализма не е водещо изискване , а партийните протекции и партизанлъци… Безотговорността и формализма са най-разпространените манталитети във всички държавни и др. административни органи , а провинциализма на големците ни само ги улеснява в това…Къде по света Държавен глава се става така както у нас – имам в предвид нормалните и балансирани политически и властово места и държави. Никъде – е отговорът.

 4. Ходила е да се напива някъде за алкохолните и подвизи се носят легенди!

 5. Щом е била с кола на НСО значи е била по важни служебни дела – интересно какви ???
  В качеството си на каква използва кола на НСО ,или вече е държавен служител ???
  Майка и също ли ползва кола на НСО ???

  • ДА НАУЧИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА КОМПЛОТ-МНОГО ВАЖНО ,ЗА ДА ПОЛЗВА КОЛА НА НСО !!!!!!!!!!!!!

 6. Тая се оля за всичко и
  всякъде голяма излагация голямо нещо Няма ли да се осъзнае и да се скрие и покрие Така ли се перчеха предишните президенски съпруги

Коментарите са ограничени.