Златен скункс за Емил Кошлуков 

Боби Ваклинов връчи скункс на Кошлуков. Снимка: Господари на ефира

Днес сутринта, репортерът Боби Ваклинов успя да издебне програмният директор на Българската национална телевизия – Емил Кошлуков, за да му връчи напълно заслужено „Златен скункс“.

Това съобщиха от екипа на „Господари на ефира“.

Поводът са неприличните жестове, които Кошлуков демонстрира в ефира на БНТ на 9 февруари, провокиран от пореден протест за спасяването на Пирин.

Не пропускайте да чуете неговия коментар за случая и как прие статуетката в „Господари на ефира“ тази вечер, от 23:00 часа, по NOVA.

Господари на ефира“ разкриват нов фрапиращ случай на насилие в дом за деца, лишени от родителска грижа

Екипът на „Господари на Ефира“ разполага с шокиращи кадри, на които възпитател упражнява физически и психически тормоз над децата в социалния център. Въпросното лице заема длъжността на временно изпълняващ управител на Центъра за настаняване от семеен тип.

Не пропускайте да видите ексклузивните кадри, качени в сайта gospodari.com, както и какво обясни въпросният преподавател за поведението си в пълния репортаж в „Господари на ефира“, тази вечер от 23:00 часа, по NOVA.  

1 Коментар

  1. Като гледам какво правят служителките в детски градини и домовете, май ще ни е нужна „Конвенция за защита на децата от жените“.

Коментарите са ограничени.