Кошлуков се извини (видео)

Емил Кошлуков Снимка: БНТ

Програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков се извини в началото на „Още от деня“ за средния пръст, който показа в предаването си в петък.

„Мисля, че дължа извинение за неприличния жест. Той, разбира се, бе провокиран от подобни жестове, придружени с нападки и обиди към мои колеги от БНТ. Но това не ме оправдава. Първо, защото съм лице на БНТ и не мога да слизам до нивото на тези хора. Второ, защото имам достатъчно опит като водещ и би следвало да се владея по-добре. Нито пък ситуацията е била толкова трудна. И като дисидент, и като политически затворник, и като студентски опозиционен лидер съм имал далеч по-тежки ситуации. Така че без увъртане трябва да кажа: дължа и ви поднасям моите извинения. Няма да се повтори. Но трябва да добавя, че ако отново някой нападне мои колеги, аз отново ще реагирам. По-възпитано, но ще реагирам“, заяви Кошлуков.

Видео гледайте ТУК.

Преди това стана ясно, че той ще бъде наказан и ще се извини публично заради това, че показа среден пръст на живо в ефира. Позицията на БНТ четете ТУК.

Довечера в „Господари на ефира“ зрителите на Нова тв пък ще видят как на Кошлуков беше връчен Златен скункс.

В петък Кошлуков показа среден пръст в ефир. Кадър: БНТ

1 Коментар

  1. Г-н Кошлуков, отново се издигнахте в очите ми,винаги съм Ви харесвала, винаги съм Ви вярвала,изказването Ви е перфектно!!!!

Коментарите са ограничени.