Деси Банова ще води своя рубрика в сутрешния блок

Деси Банова Снимка: Нова тв

„Истории на успеха с Деси Банова“ ще се излъчва всеки петък

Десислава Банова ще води своя рубрикав сутрешния блок на Нова тв всеки петък, съобщиха от телевизията.

„Истории на успеха с Деси Банова“ ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора, които успяват да се реализират и да постигнат много повече от това, за което са мечтали.

Темата е много вдъхновяваща, а поредицата ще представя добрите примери, които ще ни дадат още един повод за самочувствие като българи –  всеки петък, в сутрешния блок на Нова тв.

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място”, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие. Всеки петък в новата си рубрика тя ще запознава зрителите на Нова тв с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в  „Истории на успеха с Деси Банова“ е Александър Рангелов. Той е само на 33 години, но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента. Запознайте се с Александър Рангелов и вижте през какво е преминал, за да стигне до тук – този петък, 16 февруари, в новата рубриката на сутрешния блок на NOVA „Истории на успеха с Деси Банова“.

3 Comments

  1. На добър час на Деси. Дано да има точен час защото няма сила която да ме накара да гледам сутрешния блок на Нова.
    Мисълта, че мога да зърна гадната физиономия на Викторчо ми е гадна

    • НА ДОБЪР ЧАС! СУТРЕШНИЯ БЛОК ИМА НУЖДА ОТ ВОДЕЩИ С ОПИТ И ПОЗИТИВНО ИЗЛЪЧВАНЕ!!!

Коментарите са ограничени.