Генералният директор на БТА ще бъде удостоен с почетен приз „Добродетел на 2017“

Генералният директор на Българска телеграфна агенция Максим Минчев ще бъде удостоен с почетен приз „Добродетел на 2017“ за безвъзмездното предоставяне на пресклубовете на агенцията за социални инициативи, съобщиха организаторите.

Почетните призове „Добродетел на 2017“ ще бъдат връчени на официална церемония в зала „Музикална“ на Централен военен клуб в столицата на 22 февруари от 10.30 часа. Отличието е за общественици, фирми и организации, които през 2017 г. са подкрепили социални инициативи, организирани от Националното сдружение на сираците в България.

Сред номинираните за наградата са народните представители Владислав Николов, Стефан Бурджев и Васил Антонов, министърът на транспорта Ивайло Московски, кметовете на Плевен – Георг Спартански, на Варна – Иван Портних, на Стара Загора – Живко Тодоров, на Пловдив – Иван Тотев, на Пордима- Детелин Василев, на Кнежа – Илийчо Лачовски, на Мездра – Генади Събков.

За подкрепата на инициативите на сдружението с почетен приз ще бъдат удостоени БТА, Нова телевизия, както и над 20 фирми и организации от страната.

Вевести.бг честити наградата на колегата и приятеля Максим Минчев.