СНИМКА И ВИДЕО НА ДЕНЯ: Румен Радев направи коремно пред спецчастите

Кадър: btvnovinite.bg

Държавният глава Румен Радев не се стърпя и показа на спецчастите в Пловдив, че не е загубил форма с така нареченото коремно възлизане, съобщи bTV.

Още за днешното посещение на президента на 68-а бригада „Специални сили“ по повод 75 години от създаването на Парашутната дружина четете ТУК.

Кадър: btvnovinite.bg

 

3 Comments

  1. КАКВА ПОДЛОСТ С ОСНОВАНИЕТО ЗА СВИКВАНЕ НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ. КОЙ ПРЕГОВАРЯЛ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА? КАКВО ИСКА ДА ВНУШИ? НЕ МУ ЛИ СТИГАТ ИСТЕРИЧНИТЕ ПРИСТЪПИ НА МОМАТА ОТ КРУШОВИЦА, ЧЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО НАЛИВА МАСЛО В ОГЪНЯ? ДА НЕ БИ СЕКРЕТАРЯТ НА КАНЦЕЛАРИЯТА МУ ДА НЕ Е НАЯСНО, ЧЕ СДЕЛКАТА Е ЧАСТНА? И ВСЕ ПАК КЪДЕ Е Е СТЕНОГРАМАТА ОТ СРЕЩАТА С РУСКИЯ ПАТРИАРХ? ИЛИ Е МЪЛЧАЛ КАТО НАС.АН И НЕ Е ЗА ПОКАЗВАНЕ? Е, ДРУГОЯЧЕ ИЗГЛЕЖДА ДА СЕ ПОКАЖЕ КАТО ДОСТОЕН УЖ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ? КОЛКО Е НАТОВСКИ С ТАЗИ ДВОЙСТВЕНА ИГРА ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА,МИСЛЕЩИТЕ РАЗУМНО БЪЛГАРИ СА НАЯСНО.
    А по повод на президентшата, след като я интересува само мнението на мъжа до нея, има ли право изобщо да се показва на мероприятия от официален характер? И кой й плаща фитнеса?

  2. ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИ ,КОЯТО НИНОВА КАЧИ НА ЧЕРЕН КОН и ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ

  3. Не разбрах защо президента отиде Пловдив за да направи едно корем но за сметка на държавата

Коментарите са ограничени.