„Семейни войни“ с ВИП издания

Отбор "Рок"

Футбол, баскетбол, волейбол, естрада и рок се срещат в битка за победата в любимата семейна телевизионна игра в предстоящите епизоди по NOVA

 

Със специални епизоди и колоритни участници на 15 март в 18.00 ч. стартира новата забавна серия НеСемейни войни.

Родни звезди, обединени в тематични отбори, ще се борят да познаят как продължава фразата „Попитахме сто човека…“. Известни футболисти, баскетболисти, волейболисти, обичани естрадни и рок изпълнители ще мерят сили срещу обикновени, но изключително атрактивни фамилии в любимата телевизионна игра от 15 до 29 март, в 18.00 ч. по NOVA.

Отбор „Футбол“

В специалното издание на НеСемейни войни този четвъртък едни срещу други ще се изправят участниците в несемейния отбор от футболни звезди и многократните шампиони семейство Галеви. В ролята на капитан на тим „Футбол” влиза легендарният треньор Димитър Пенев, който ще води към победата Христо Йовов, Георги Петков, Александър Александров и Вили Вуцов.

Отбор „Висока топка“

На 21 март, сряда,  зрителите ще станат свидетели на паметна спортна битка, когато срещу футболистите се изправят именити баскетболисти в отбор „Висока топка” в състав: капитан Тити Папазов, Любо Ганев, Георги Младенов и братята Валентин и Георги Братоеви.

Много музика и позитивни емоции ще внесат в предаването специалните звездни отбори от изпълнители.

Отбор „Естрада“

Състезателен дух ще покажат едни от най-ярките имена на българската сцена Христо Кидиков, Росица Кирилова, Маргарита Хранова, Петя Боюклиева и Кристина Димитрова, които ще покажат най-доброто, на което са способни в опита си да познаят какво са отговорили запитаните 100 човека. Кулминацията на НеСемейни ще бъде на 28 март, сряда, когато за победата ще играят отбор „Естрада” и „Рок” звездите Милена Славова, Дичо, Димо от ПИФ, Звезди от Ахат и Влади Тотев.

Кой ще плаче и кой ще се смее на финала във всеки един от специалните епизоди, предстои да разберем съвсем скоро, но едно е сигурно – доброто настроение на зрителите ще бъде гарантирано.

Не пропускайте специалните „НеСемейни войни” от 15 март по NOVA.