Изпълнителите на Ламбадата пристигат за Фестивала на цацата

След като Фестивалът на Цацата вече се превърна в традиция, време е да превърнем Кранево в арена за танци. В България пристига легендарната група КАОМА, които в края на 80-те години успяха да накарат целия свят да танцува Ламбада.

Това съобщиха организаторите на уникалното по рода си събитие.

Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево!

КАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата Лоалва Браз. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката и ето ги тук – 9 юни 2018, Кранево!

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando LambadaTago MagoMelodie d’Amour и много други!

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, припомнете си всички летни спомени, свързани с вечния хит и още отсега си запазете втория уикенд на юни, защотов Кранево ще се танцува Ламбада.

Организаторите на Фестивала на Цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи.

Фестивалът ще се проведе на 8, 9 и 10 юни 2018 в Кранево.

1 Коментар

  1. Що тъй напрайхте със Селското кметче ок къде ще лапа сега.А му трябват пари за червило и лак за ноктите.

Коментарите са ограничени.