Борисов номиниран за европейска личност на годината

Снимка от фейсбук страницата на Бойко Борисов

В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония по връчването на престижната европейска награда „Европейска личност на годината“ и премиерът Бойко Борисов е номиниран за тази награда.

Това съобщи днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова.

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда „Европейски мениджър и личност на годината“, съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, предаде Танюг, цитирана от БТА.

3 Comments

  1. Защо триете мненията, които не възхваляват комуниста Борисов?

    • Защо не си стоиш в комунистическия парцал Дрисник?

  2. Мисля, че номинацията е направена преди обявяването на новия „десен’ проект на радикалното драгалевско БКП. Иначе непременно щяха да номинират ДС генерал Атанасов или най-малко заместникът му – червеното отроче Радан Кънев!

Коментарите са ограничени.