Пиарът на Младост: Организирана нагласена атака срещу Десислава Иванчева (допълнена)

Снимка: Петър Кърджилов

За пръв път се случва такава организирана нагласена атака срещу Десислава Иванчева. 

Това написа във фейсбук профила си пиарът на район „Младост“ Петър Кърджилов.

В момента в сградата на район Младост има служители на КОНПИ и полиция. Не се пускат служители да излязат, нито да влязат в сградата. Не се дават никакви обянения. Събират се лични данни на граждани, пише още Кърджилов.

Типично активно мероприятие стил ДС, коментира пиарът.

Припомняме, че по-рано днес маскирани с качулки полицаи арестуваха зрелищно кметицата на столичния район „Младост” в центъра на София пред Спортната палата. По първоначална информация причината са съмнения за корупционни практики.

По-късно във фейсбук страницата на Десислава Иванчева се появи публикация от администратор: 

„Сготвена“ ли беше Иванчева? Неудобна ли беше?“, „Няма ли вероятност да е „поръчана“? Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция..“ – това са само част от коментарите в страницата на Десислава Иванчева, зелен и почтен кмет на „Младост“.

Как мислите? Не ви ли прилича на класически филмов сценарии за компрометиране на честен политик, който има куража и доблестта да се бори заедно с екипа си срещу всички „кротки и корумпирани управляващи?“ Ето днес още веднъж разбираме, че честните и почтени хора нямат място в управляващата ни шайка, наричащи себе си политици! Ако не си част от нея ти намират бързо и лесно „цаката“ – донос, куфарче в багажника и публичен арест.

Искаме категорично да заявим от името на ръководството на район „Младост“, по повод днешния показен арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева, че това е добре скалъпен поръчков сценарии, поради многото интереси на крупни инвеститори и олигарси, които не можаха да осъществят целите си. Ето така в държавата ни се решават проблемите с неудобните и честни хора, които защитават гражданите и се оборят с неправдите и законите, които обслужват шайка престъпници. Както е известно Иванчева спря десетки строежи в „Младост“ и спря плановете на инвеститори за милиони.

Питаме случайно ли е това показно задържане на кмета Иванчева, на ключово кръстовище в центъра на София, точно един ден преди насрочена пресконференция за обявяване на битката с нелепия параграф 28 от новия ЗУЗСО, който позволява да се отнема статута на конкретни имоти като „озеленени площи за широко обществено ползване“ и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване със жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона.

Питаме защо година и половина ще отстоява интересите на обществото, ще я бутат в калта по разни строежи през нощта, ще спре десетки строежи и точно днес ще мине на страната на беззаконието, с което се бори ежедневно.“

5 Comments

  1. Кадиев уточни, че и преди до него е стигала информация за „поискани подкупи и корупционни проявления“.

  2. Понеже в този сайт ми трият коментара, типично комунистическо разбиране на свобода на словото по ГЕРБаждийски! Кога ще направят показни акции и срещу кметовете на ГЕРБ като се започне от Фандъкова и се стигне до суджука?

    • Върви в „демократичния“ болшевишки сайт Дрисник!Ако там напишеш нещо подобно за Прокопиев,ще баннат и внуците ти до живот!

      • Аха, какво ме интересува Прокопиев, по стар ДС обичай троловете на ГЕРБ отвличат вниманието в друга посока.

    • Правени са акции и срещу Фандъкова, и срещу „суджука“! Престани да лъжеш!!!

Коментарите са ограничени.