Вевести поздравява ТВ Европа за ЧРД 17

От днешния ден стартира емисиите си и едноименното радио на честота 105.6 мгхц.

Преди 17 години своето начало даде Телевизия Европа. Днес, поглеждайки назад, това е безспорно един дълъг път във време, когато новинарските потоци се променят дори не за часове, а за минути, хората имат по-голям достъп до информация от всякога, а Интернет е поставил различните краища на света само на един клик разстояние.

През тези години Телевизия Европа остана неизменна на своята мисия и ценности, които отстояваше в променящите се условия в България и по света. Днес тя продължава да дава едни от най-авторитетните анализи и широки обзори на събитията от света, който ни заобикаля, с екип от хора като Георги Харизанов, Мартин Табаков, Ани Балджиян, Ангел Бончев, Боряна Каменова, Боряна Цветкова, Кузман Илиев, Николай Лефеджиев, Владимир Сиркаров, Георги Коритаров, Антон Тодоров, Димитър Вучев и много други, които са и са били част от екипа на Телевизия Европа през годините.

И на тази дата нека пожелаем успех на телевизията, на стартиращото днес радио към нея на 105,6 мгхц, както и на целия неин екип!

Вевести.бг

2 Comments

  1. ТВ Европа винаги е била обективна, за разлика от останалите продажни медии, обслужващи Позитано, Лабораторията и Сарая!

Коментарите са ограничени.