Речено-сторено. Марешки започва да пълни дупки във Варна

Веселин Марешки Снимка: Пресцентър на НС

Утре- вторник, 24 април 2018 г., в 15,00 часа във Варна, на кръстовището на улиците „ Уилям Гладстон”  и „Селиолу”,  ще започне кампанията на ВОЛЯ по запълване на дупки по улиците в морската столица.

Лидерът на  партията и зам.-председател на НС  Веселин Марешки лично ще даде старт на инициативата, съобщиха от пресцентъра на партията.

Както вече ви информирахме, тя започна първо през профила на Веселин Марешки във Фейсбук, където той призова варненци да снимат кратерите по улиците във Варна и да му ги изпращат. „Заради мързел, корупция и безхаберие градовете ни са заприличали на бойно поле. В такава среда ли искате да живеете? Къде потъват парите на данъкоплатците? Аз и моите съмишленици от ВОЛЯ започваме да запълваме дупки по улиците в нашата Варна. С ваша помощ ще свършим работата на кмета!”, написа в профила си във Фейсбук лидерът на ВОЛЯ като изтъкна, че за 100 метра екипът му е изброил 15 дупки! И това е навсякъде не само във Варна, но и в много други градове в България.

Така пишат последователите му във Фейсбук, които вече изпращат снимки и адреси на подобно безобразие в страната. „Когато кажа нещо, го правя. Защото за мен това е действащият патриотизъм, а не празни обещания и популизъм”, заяви Марешки.

1 Коментар

  1. Ако всеки политик направи по едно добро дело докато е във власта ,в Бъ лгария щеше да е Рай. Ако това се случи ,браво на Марешкъвъ

Коментарите са ограничени.