Както обеща: Марешки продължава със запълването на дупки във Варна утре

И Марешки хвана лопатата. Снимка: Пресцентър на ВОЛЯ

Веселин Марешки и ПП ВОЛЯ продължават кампанията по запълването на дупки във Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.  

Зам.-председателят на парламента ще се включи в асфалтирането на улица „Константин Фотинов“ №12. Събитието е обявено за 11 ч. и жителите на морската столица също могат да се включат в него.

По думите на бизнесмена по пътищата във Варна има толкова много дупки, че градът се е превърнал в гробница. Затова от ВОЛЯ са решили да поемат нещата в свои ръце.

Още през април Марешки призова варненци да снимат пътните артерии, които имат нужда от ремонт, и да му изпращат кадрите.

След като сам хвана лопатата и се включи в асфалтирането на улица „Уилям Гладстоун“, зам.-председателят на парламента и лидер на ВОЛЯ отправи предизвикателство към хората от властта: „На всяко коремно на президента, ще запълвам по 10 дупки. На всяка върната заплата от социалист – по още 10. На всеки милион, който Каракачанов не вземе от лекари и пенсионери, за да ги дава за ремонт на някакви стари железа, ще запълвам по още 100 дупки. Съревнование им обявявам! Всеки да прави това, което може!“

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.