Както обеща: Марешки продължава със запълването на дупки във Варна утре

И Марешки хвана лопатата. Снимка: Пресцентър на ВОЛЯ

Веселин Марешки и ПП ВОЛЯ продължават кампанията по запълването на дупки във Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.  

Зам.-председателят на парламента ще се включи в асфалтирането на улица „Константин Фотинов“ №12. Събитието е обявено за 11 ч. и жителите на морската столица също могат да се включат в него.

По думите на бизнесмена по пътищата във Варна има толкова много дупки, че градът се е превърнал в гробница. Затова от ВОЛЯ са решили да поемат нещата в свои ръце.

Още през април Марешки призова варненци да снимат пътните артерии, които имат нужда от ремонт, и да му изпращат кадрите.

След като сам хвана лопатата и се включи в асфалтирането на улица „Уилям Гладстоун“, зам.-председателят на парламента и лидер на ВОЛЯ отправи предизвикателство към хората от властта: „На всяко коремно на президента, ще запълвам по 10 дупки. На всяка върната заплата от социалист – по още 10. На всеки милион, който Каракачанов не вземе от лекари и пенсионери, за да ги дава за ремонт на някакви стари железа, ще запълвам по още 100 дупки. Съревнование им обявявам! Всеки да прави това, което може!“