КОМЕНТАР НА ДЕНЯ: След Санчес в Испания да се готви Корнелия Нинова у нас

Кристиан Вигенин

Социалистът Педро Санчес е новият министър-председател на Испания. Честито!

Крайно време е и Корнелия Нинова да заеме премиерския пост в България, а испанският опит показа, че за промяна невинаги са нужни нови избори.

Кристиян Вигенин, бивш министър на МВнР в социалистическото правителство на Сергей Станишев във Фейсбук

16 Comments

 1. Иска му се на Вигенин,но няма как да стане!!С Нинова и такива,като него—Не!!! Безидейни,кариеристи,търгаши!Свестните и почтенни ги няма около Нинова. И правилно! Нека се съхранят за по-добри времена в БСП,когато бивши седесари няма да се разпореждат с партията! Това направи даже Ж.Бойчев….

 2. От време на време е добре комунистите да са на власт, макар и за малко, за да не забравите колко са добри в управлението на държавата! Иначе все ще ревете – туй не е наред, онуй не е наред! Тогава ще видите забравените истини!

 3. ЩЕ СЕ ГОТВИ НИНОВА „АМА НА КУКОВО ЛЯТО

 4. Социалист и то красив! А нашта тьотка …..Ужас!Тя е в главите.на най твърдите от БСП и на някой бивши величия.Слава богу те не стигад за да стане тя премиер…

 5. Тогава ще видите „кон боб яде ли“! Крайно време беше каквото е спастрено за 10г да се преразпредели.Иначе защо са цоциалисти!

 6. Царе сте на преврати, завери, рокади, въобще на всички нечестни и подли начини за вземане на властта! Само да не е чрез избори, защото там се омазвате тотално! При предишно управление испанските социалисти загубиха Гибралтар, сега със сигурност ще загубят Каталуня! Както се казва „честито на печелившите“!

 7. БРАВО НА 77,АЗ МИСЛЯ КАТО НЕГО И ХИЛЯДИ ОЩЕ

 8. „за промяна невинаги са нужни нови избори“.
  Вадете калашниците !
  МАЙТАП ! 😉

 9. Май забравихте задните входове през които се движехте на прибежки. ..

 10. А загражденията пазите ли ги?

 11. Само преврати и пучове са ви в главите, Вигенин. Ама и да успеете, няма да е задълго. Не ви понасяме органически и не това не може да се търпи дълго – при всичките ви еквилибристики, стъкмистики и мошенничества, с които замазвате електоралната картина, истината е че огромното мнозинство от хората не ви понася, когато сте на власт. Било по спомен / 140 години сте влияли на историческите събития в България и резултатът изглежда и на вас не ви харесва/, било по интуиция или рационално, но факт – физически не ви понасяме до степен, че тази непоносимост обсебва ежедневието и най-важната част от него става неистовото желание да се освободим от червената тирания. Тирания е точната дума. Ето, вижте си креатурата в президентството- първите му думи след изборите бяха „честито на победителите“ и ръката в юмрук….. ето това е не само пренебрегване на демократичните правила и практики, а и психологически тормоз….. от президент?, абе червена тирания… гледат само някого да наритат, вн пряк или преносен смисъл.

 12. Вигенин както винаги е скаран с математиката – испанското правителство беше на малцинството и зависеше от гласовете на малките партии.

Коментарите са ограничени.