Стинг и Шаги с два концерта в Античния театър в Пловдив

Стинг и Шаги

Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен театър Пловдив на 19 и 20 юни, припомнят организаторите София Мюзик Ентърпрайсис.

Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните хитове на двамата изпълнители, така и на песни от новия им съвместен албум „44/876“, който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Sting пристига със собствен шеф готвач, който ще приготви любимите му ястия с най-висококачествени български продукти.

Деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място.

На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Поради големия интерес към събитията, съветваме всички фенове да дойдат по-рано, за да заемат навреме местата си. Концертът ще започне около 20:00 часа и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години не е валидна и за двата концерта.