Джамбазки: Тояга и за циганите, и за техните защитници!

Ангел Джамбазки

Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, пита заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение

Във връзка с позицията на съпругата на вицепремиера Томислав Дончев и новината от последните часове, че от Български хелзинкски комитет поискали вицепремиерът да се разграничи от мнението на своята съпруга, българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки публикува в официалната си страница във Фейсбук своята позиция по темата.

В реакцията си той пита докога ще продължава лицемерието и фалшивата толерантност, докога ще си затваряме очите за безнаказаната циганска престъпност и за източването на социалните помощи от циганите.

Ето какво написа Ангел Джамбазки:

Какъв гняв, какви расистки коментари, лицемери такива? Да, това е цялата истина. Морковите отдавна са откраднати. Време е за тоягата. Време е да се сложи край на безнаказаната етническа битова престъпност в махалите, на кражбите, на нападенията, на грабежите, на чудовищното библейско насилие над възрастни и слаби хора.

Онзи ден в центъра на София цигани с каруца пребиха хора на средата на кръстовище посред бял ден. Преди дни отново възрастен мъж бе пребит и убит от цигани в Ботевград.

Докога това лицемерие, докога тази фалшива толерантност? Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат и произвеждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, които са и ще са в тежест на обществото? Докога ще се правите, че не виждате, че в гетата се правят деца заради социалните помощи, които от своя страна се изпиват на секундата след като ги „пусне“ банкомата? Кога ще се загрижите най-сетне за това обитателите на катуните да придобият трудови навици, да си намерят почтена работа и да плащат данъци и осигуровки? Кога?

Докога ще ни навирате в очите другите паразити от разните соросоидни комитети, които паразитират върху социалните паразити? Докога ще се правите, че не разбирате, че фалшивите защитници на човешките права и останалите негодници имат жизнена нужда от гетата? Че от тях се хранят с грантове?

Искали съпруг да се „разграничава“ от съпругата си, тези защитници на правата, де гиди болшевики недоправени.

Тояга. И за едните, и за другите. И лопата. Да поработят нещо истинско.

3 Comments

  1. Категорично съм на страната на Джамбазки. Тея от БХК са абсолютни болшевики, нещо повече – истински оруеловски персонажи, полицаи на мисълта и словото (всъщност, за тях слово няма, то е новговор).

    • СЪГЛАСЕН СЪМ С НАПИСАНОТО ОТ ГОСПОДИН АНГЕЛ ДЖАНБАЗКИ,ЦИГАНИТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИНТЕГРАЦИЯ, ЗА ТЯХ ТРЯБВА ТОЯГА ИЛИ ИЗСЕЛВАНЕ НЯКЪДЕ В АФРИКА В НЯКОЯ ПУСТИНЯ.А В ОТГОВОР НА АНОНИМЕН,ТИ СИ НЯКОЙ МАЛОГРАМОТЕН ЦИГАНСКИ ПАРАЗИТ КОЙТО РАЗЧИТА САМО НА ПОМОЩИ.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.