Джамбазки: Тояга и за циганите, и за техните защитници!

Ангел Джамбазки

Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, пита заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение

Във връзка с позицията на съпругата на вицепремиера Томислав Дончев и новината от последните часове, че от Български хелзинкски комитет поискали вицепремиерът да се разграничи от мнението на своята съпруга, българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки публикува в официалната си страница във Фейсбук своята позиция по темата.

В реакцията си той пита докога ще продължава лицемерието и фалшивата толерантност, докога ще си затваряме очите за безнаказаната циганска престъпност и за източването на социалните помощи от циганите.

Ето какво написа Ангел Джамбазки:

Какъв гняв, какви расистки коментари, лицемери такива? Да, това е цялата истина. Морковите отдавна са откраднати. Време е за тоягата. Време е да се сложи край на безнаказаната етническа битова престъпност в махалите, на кражбите, на нападенията, на грабежите, на чудовищното библейско насилие над възрастни и слаби хора.

Онзи ден в центъра на София цигани с каруца пребиха хора на средата на кръстовище посред бял ден. Преди дни отново възрастен мъж бе пребит и убит от цигани в Ботевград.

Докога това лицемерие, докога тази фалшива толерантност? Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат и произвеждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, които са и ще са в тежест на обществото? Докога ще се правите, че не виждате, че в гетата се правят деца заради социалните помощи, които от своя страна се изпиват на секундата след като ги „пусне“ банкомата? Кога ще се загрижите най-сетне за това обитателите на катуните да придобият трудови навици, да си намерят почтена работа и да плащат данъци и осигуровки? Кога?

Докога ще ни навирате в очите другите паразити от разните соросоидни комитети, които паразитират върху социалните паразити? Докога ще се правите, че не разбирате, че фалшивите защитници на човешките права и останалите негодници имат жизнена нужда от гетата? Че от тях се хранят с грантове?

Искали съпруг да се „разграничава“ от съпругата си, тези защитници на правата, де гиди болшевики недоправени.

Тояга. И за едните, и за другите. И лопата. Да поработят нещо истинско.

3 Comments

  1. Категорично съм на страната на Джамбазки. Тея от БХК са абсолютни болшевики, нещо повече – истински оруеловски персонажи, полицаи на мисълта и словото (всъщност, за тях слово няма, то е новговор).

  2. ГНУСНО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО ЧОВЕКОПОДОБНО.

    • СЪГЛАСЕН СЪМ С НАПИСАНОТО ОТ ГОСПОДИН АНГЕЛ ДЖАНБАЗКИ,ЦИГАНИТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИНТЕГРАЦИЯ, ЗА ТЯХ ТРЯБВА ТОЯГА ИЛИ ИЗСЕЛВАНЕ НЯКЪДЕ В АФРИКА В НЯКОЯ ПУСТИНЯ.А В ОТГОВОР НА АНОНИМЕН,ТИ СИ НЯКОЙ МАЛОГРАМОТЕН ЦИГАНСКИ ПАРАЗИТ КОЙТО РАЗЧИТА САМО НА ПОМОЩИ.

Коментарите са ограничени.