ТВ Европа спечели приз за подкрепата си към малкия и средния бизнес

ТВ Европа се нареди сред трите български медии, които са в най-голяма подкрепа на малкия и средния бизнес у нас, съобщиха от медията.

Призът бе връчен на официална церемония след втората Балканска конференция на малките и средни предприятия. Форумът се организира за втора поредна година и на него участваха над 500 фирми от България и съседни на страната ни държави.

По време на форума представителите на бизнеса обмениха опит и актуална информация. Те се запознаха и с перспективите пред малкия и средния бизнес на Балканите в общоевропейски аспект.

Веселин Халачев – председател на Обединени бизнес клубове коментира:

„Изключително съм доволен от форума! България трябва да стане водеща в политиките, свързани с малък и среден бизнес на Балканите.“

Дейвид Каро – Европейски алианс на малкия бизнес: „Пожелавам на всички малки предприятия в България голям успех за в бъдеще. Защото съм сигурен, че имате голям потенциал за развитие. И благодаря, че ме поканихте да бъда днес сред вас.“

Форумът се проведе с подкрепата на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.