Фестивалът From Page to Stage отново във Варна с Ивайло Христов и Димитър Коцев – Шошо

След успешното първо издание на тридневния фестивал, посветен на писане за сцена и екран, през 2018 г. From Page to Stage отново се завръща във Варна с по-богата програма, повече гости и нови лектори. До момента са известни и имената на двама от тях – проф. Ивайло Христов и Димитър Коцев – Шошо.

От 6 до 9 септември From Page to Stage ще събере най-обещаващите млади гласове в българската драматургия, които ще работят по своите проекти за сцена и екран под ръководството на едни от най-изявените имена в българското кино, театър и литература.

В рамките на 4 дни, 9 млади таланта ще имат възможността да подготвят своите проекти за реализация, ще развият своите умения и ще могат да представят работата си пред режисьори, продуценти и сценаристи.

Успоредно с това, From Page to Stage ще предложи на широката публика срещи с международни гости – режисьори, сценаристи и продуценти – както и прожекции на техни творби.

Амбицията на организаторите е събитието да промотира младите таланти в българската драматургия и да им помогне да развият уменията, необходими за осъществяването на техните проекти на международно ниво.

До 31 юли From Page to Stage набира кандидатури на [email protected]

Участието във фестивала е напълно безплатно.

Пълният списък с ментори и гости ще бъде обявен съвсем скоро.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.