Цветан Цветанов в Кресна: Бъдете посредници на успехите на правителството на Бойко Борисов

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов се срещна с общинското ръководство на ГЕРБ-Кресна.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев, съобщиха от пресцентъра на партията. На събитието бе обсъдена актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите догодина местни и европейски избори.

По време на разговора Цветан Цветанов изтъкна, че държавата е икономически стабилна, икономиката бележи ръст и доходите се повишават. „Учителите са удовлетворени от увеличението на заплатите им и признават, че младите вече проявяват по-голям интерес към учителската професия”, сподели Цветан Цветанов. Той отбеляза, че доверието към ГЕРБ нараства, защото партията изпълнява предизборните си обещания. Заместник-председателят на ГЕРБ призова представителите на общинското ръководство на партията в Кресна да бъдат посредници на успехите на правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента. „Популизмът на нашите опоненти се преодолява само с факти“, обясни Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева представи новото общинско ръководство. За общински ръководител е избрана Валентина Таскова, а за организационен секретар Георги Георгиев.