В първия ден на лятото: Народният театър подарява 8 билета за „Театър пред театъра“

Георги Мамалев Снимка: Народен театър

Само на 21 юни билетите от 30 и 25 лв. ще са на цена 20 лв. с подарък покана за концерт и тениска

Народният театър „Иван Вазов” ще посрещне първия ден на астрономическото лято – 21 юни, със специална изненада за своите зрители и приятели. Като част от кампанията за инициативата „Театър пред театъра”, първите осем билета за спектаклите от 30 юни до 8 юли ще бъдат безплатни.

На 21 юни Билетният център ще отвори врати два часа по-рано от обичайното – в 7:30 часа, за да посрещне най-нетърпеливите да се сдобият с билети за театралното събитие на сезона.

Точно в 9 часа на касата на театъра ще има и специален гост – звездата на Народния театър ГЕОРГИ МАМАЛЕВ. Той ще посрещне зрителите, ще им раздаде автографи и ще се снима с тях. Мамалев участва в два от хитовите спектакли, които ще се играят под открито небе – „Сако от велур” и премиерният хепънинг „Опит за летене”.

За да подари на своите приятели изживяване, за което ще си спомнят и разказват дълго, на този ден театърът прави и специална промоция на билетите за най-хубавите, централни места на трибуната. Вместо на обичайната цена от 30 и 25 лв., на 21 юни билетите ще се продават за 20 лв., като към тях ще има и подарък – покана за концерта „България – земя благословена” на 30 юни, или тениска с логото на „Театър пред театъра”.

Точно 11 дни остават до началото на грандиозния финал на сезона за Народния театър, който ще бъде отбелязан с девет хитови спектакъла на сцена под открито небе. Следващата седмица започва строежа на сцената и трибуната с 1100 места. На 30 юни събитието стартира с концерта-спектакъл „България – земя благословена”, на 1 и 2 юли се играе „Калигула”, на 3 юли – „Госпожа Министершата”, на 4 и 5 юли – „Животът е прекрасен”, на 6 юли – „Сако от велур”, на 7 юли – стотното представление на „Швейк” и на 8 юли закриването е с „Опит за летене”.

Спектаклите са с начален час 21:30, а билети могат да се купят от касите на театъра и онлайн на www.nationaltheatre.bg.