Любомир Коларов поема телевизията на БСП

Журналисттът Любомир Коларов. Кадър от бТВ

Позитано стартира процедурата за издаване на лиценз за медията

Българската социалистическа партия стартира процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщиха от пресцентъра на „Позитано“

Партията подаде документи за регистрация на дружество, което ще се казва БЪЛГАРСКА СВОБОДНА МЕДИЯ. В рамките на месец дружеството трябва да направи втората стъпка и да подаде необходимите документи за получаване на лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на дружеството е българският  журналист, политик и общественик Любомир Коларов. Той е бил главен редактор в БНТ, награждаван нееднократно за журналистическата си дейност и обществена ангажираност. Кавалер на ордена „Кирил и Методий“.

Процедурата по регистрация стартира, съгласно решение на НС на БСП от 10.06.2018 година, което възложи документите да бъдат подадени през настоящия месец юли.

10 Comments

 1. Ochakvame TV serii za ubitite sled 09,09,44 ,narodnia sad,Belene,Lonech Skravena,GORIANITE!!!!!!!

 2. Какво ще гледаме?Може би ,,На всеки километър”

 3. Този ДС другар преди дни в интервю „сподели“ болката си, че като бил шеф на агенцията за предавания давал лицензи на кълнящи се във вярност на БКП, а после не удържали на думата си. Това е моралът на комунистите. Даже не се и усещат, че се самоиздават.

 4. Телевизията на БСП…Гости от миналото.

 5. НЕ , НЯМА ДА СЕ ОПРАВЕМ !!! ДОКАТО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ СА ПЪЛНИ СЪС ЗАКОРАВЕЛИ КОМУНИСТИ , ДС , ПРЕСТЪПНИЦИ , КОРУМПИРАНИ – ДОКАЗАНИ И НЕДОКАЗАНИ , НО МНОГО ДОБРЕ СИ ГИ ЗНАЕМ И ТОЧНО ТЕЗИ , ИЗХВЪРЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСТИ ОТПАДЪЦИ ДА НИ ДАВАТ МНЕНИЕ КАК ДА ЖИВЕЕМ .. НЕ , НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ !!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ , КОГАТО РОДЕНИТЕ ДНЕС ДЕЦА СТАНАТ ПРАБАБИ И ПРАДЯДОВЦИ !!! И ПАК – ДАНО …

  • Подкрепям Ви. Права сте. Затова никога няма да се оправим .Те и сега БНТ, БТВ ,Нова са техни.

 6. Още една проруска телевизия.Върви усилен ход на откъсване на България от Европейския съюз ,насочен към маргинализираното ни население несъвместимо с идеята на обединена Европа.

 7. Ще бъде добре да има телевизия в която свободно да се чуват различни мнения, и най-важното – ДА ИМА ДИСКУСИИ и ДЕБАТИ, С РАЗНОПОСОЧНИ МНЕНИЯ, ОЦЕНКИ И СТАНОВИЩА… ТОВА Е СВОБОДА НА СЛОВОТО…. ДНЕС, по всички телевизии текат МОНОЛОЗИ… ПРЕДИМНО НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ и техните кукловод, извън страната…

  • Глупости,Димчо!Кажи ми една телевизия на властимащите,аз ще ти посоча пет с опозиционна пропаганда..

 8. Ще бъде телевизия от времето на Бязид! Важното е „что он увидел Ленина“, както се казваше в един хубав виц

Коментарите са ограничени.