Корнелия Нинова обвини Борисов в демагогия заради пострадалите общини

Снимка: БСП

Всяка демагогия има граници, но не и Бойковата. Това написа в официалната си страница във „Фейсбук“лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Премиерът разпореди на министрите Радев и Нанков да заминават за Мизия и да наредят на кмета веднага да започне асфалтиране на отнесените от пороя улици, а Фондът след това щял да възстанови разходите. Така правителството ще си е свършило работата, а вината ще се прехвърли на местната власт. Само че общините нямат пари в бюджетите си, с които да ремонтират“, пише Нинова.

„Давам ви решението – днес правителството трябваше да отпусне с Постановление извънредни средства, както е правило многократно за общини на ГЕРБ и ДПС. Само за една година така раздадоха над милиард и половина. Сега си измиват ръцете с голи нареждания към кметове, които няма как да се справят“, допълва тя.

7 Comments

  1. Курнелия, твоите гумени ботуши и свитата която те придружаващи и те носеха на гръб в малка педя с вода, ни беще ли. ДЕМАГОГИЯ БЕ ИМПЕКСОВА? ТА ТОВА Е ТВОЯ ЗАПАЗЕНА МАРКА.

  2. Курнелия, твоите гумени ботуши и свитата която те придружаващи и те носеха на гръб в малка педя с вода, ни беще ли. ДЕМАГОГИЯ БЕ ИМПЕКСОВА? ТА ТОВА Е ТВОЯ ЗАПАЗЕНА МАРКА.

  3. Като няма какво да каже почва да се заяжда… Съвсем е издигала!Откраднатите милиони при приватизацията водят до изперкала,нагла и зла комунистка…

  4. ДА СЕ КАЧИ НА ЧЕРЕН КОН И СЕ РАЗХОДИ В НЕЍНИЯ КРАЍ,ДА ИМ ПОМОГНЕ ОТ ,,СПЕСТЕНИТЕ““ СИ МИЛИОНИ

  5. Там стават наводнения заради бесепарски кметове, които търпят наличието на язовири, в които някой въди риба и добре печели. После ГЕРБ им виновни. Не ги е срам!

  6. Крадлата от Крушовица пак много се правя на морална! И тя в тон с фатмака!

Коментарите са ограничени.