Антоний Гълъбов: България няма президент

Антоний Гълъбов Кадър: Нова тв

Достъпът до селата, в които има доказано болни от чума животни, трябваше да бъдат напълно блокиран. Такова мнение изрази в ефира на „Здравей, България” социологът и политолог Антоний Гълъбов.

Според него умъртвеният заради заразата добитък е трябвало да бъде застрахован, вместо в момента стопаните „да се пазарят за обезщетенията, които ще получат”.

Гълъбов критикува и действията на президента Румен Радев в разгара на кризата с чумата.

„Работата на държавния глава не е да ходи в Болярово”, категоричен бе политологът.

Той определи Радев като „още един председател на несъществуваща опозиционна партия” и заяви, че подобно поведение руши имиджа на президентската институция.

България няма президент, заключи той.

Гълъбов и колегата му Андрей Райчев коментираха и трусовете в редиците на „Обединените патриоти” и управляващата коалиция.

Райчев изрази мнение, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов „шантажира” премиера Бойко Борисов.

„Симеонов казва: „Аз ви развалям правителството сега или ме правите министър на туризма през септември”, заяви социологът.

Според Райчев има опозицията ще успее да събори правителството и предсрочните избори не са толкова далеч във времето.

Целия разговор гледайте ТУК.

9 Comments

  1. Винаги съм казвал и сега ще повторя, че Антоний Гълъбов е доказателство за това как един идиот може да стане професор.

    • Не знам дали е така, но знам , как един идиот може да стане президент.

  2. Е, как да бъде блокиран, като размахват депутатски карти и препречват пътя на ветеринари и полицаи. Нали това чакат, да ги отмести и блокира някой и да ревнат „полицията бие опозицията“.

  3. Човечеца Радев си проси импийчмънт, като играе Ва-Банк, да му го дадем и да се свърши, че не се трае. Бизнеса е зает и няма време да наблюдава тези игрички. Всяка седмица проблеи, хайде стига!

  4. … беше турен за „премиерче“ от стипендиантите на неолибералните НПОта.

  5. … има Президент. Той се казва г-н генерал Румен Радев.

Коментарите са ограничени.