Антоний Гълъбов: България няма президент

Антоний Гълъбов Кадър: Нова тв

Достъпът до селата, в които има доказано болни от чума животни, трябваше да бъдат напълно блокиран. Такова мнение изрази в ефира на „Здравей, България” социологът и политолог Антоний Гълъбов.

Според него умъртвеният заради заразата добитък е трябвало да бъде застрахован, вместо в момента стопаните „да се пазарят за обезщетенията, които ще получат”.

Гълъбов критикува и действията на президента Румен Радев в разгара на кризата с чумата.

„Работата на държавния глава не е да ходи в Болярово”, категоричен бе политологът.

Той определи Радев като „още един председател на несъществуваща опозиционна партия” и заяви, че подобно поведение руши имиджа на президентската институция.

България няма президент, заключи той.

Гълъбов и колегата му Андрей Райчев коментираха и трусовете в редиците на „Обединените патриоти” и управляващата коалиция.

Райчев изрази мнение, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов „шантажира” премиера Бойко Борисов.

„Симеонов казва: „Аз ви развалям правителството сега или ме правите министър на туризма през септември”, заяви социологът.

Според Райчев има опозицията ще успее да събори правителството и предсрочните избори не са толкова далеч във времето.

Целия разговор гледайте ТУК.

8 Comments

  1. Винаги съм казвал и сега ще повторя, че Антоний Гълъбов е доказателство за това как един идиот може да стане професор.

  2. Е, как да бъде блокиран, като размахват депутатски карти и препречват пътя на ветеринари и полицаи. Нали това чакат, да ги отмести и блокира някой и да ревнат „полицията бие опозицията“.

  3. Човечеца Радев си проси импийчмънт, като играе Ва-Банк, да му го дадем и да се свърши, че не се трае. Бизнеса е зает и няма време да наблюдава тези игрички. Всяка седмица проблеи, хайде стига!

  4. … беше турен за „премиерче“ от стипендиантите на неолибералните НПОта.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.