Гери-Никол се отказа да пее на събора на БСП на Бузлуджа

Снимка от профила на Гери-Никол в Инстаграм.

Горан Брегович закрива събитието на социалистите в събота

Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото обединение на БСП в Казанлък в петък вечер, съобщиха от „Позитано“ 20.

На сцената обаче ще се качат откритието на Х Фактор Дара, Дани Милев и Мариана Попова. Според разпространените афиши участие е трябваше да вземе и Гери-Никол, която по информация на БСП е получила хонорара от 3500 лева за участието.

„Гери-Никол се отказа от участие. Парите за заплатения хонорар ще ни бъдат върнати“, обясниха от „Позитано“ 20  пред Дневник. В средите на БСП има съмнения, че отказът е след натиск от страна на ГЕРБ.

В традиционния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният музикант Горан Брегович, на когото от „Позитано“ 20 са платили 10 000 евро за участието.

На събора трябваше да дойде и премиерът на Македония Зоран Заев, но в последния момент отказал.

Коментар по темата написа във фейсбук профила си червеният депутат Александър Симов:

Темата „Гери-Никол на Бузлуджа“ ми беше дълбоко безинтересна (извинете, ама аз съм търпял много Бузлуджи подред Веселин Маринов), докато не разбрах, че младата певица буквално е била заплашена от кмета на Варна Иван Портних, че ако пее за социалистите може да забрави участие в празника на Морската столица. Съжалявам, но там, където доскоро имаше просто една готина шега, вече има политика. Портнихгейт. Някакъв самозабравен и провален гербаджийски плутократ си е позволил да се държи като цензор и да упражнява политически натиск върху една певица. Казусът си е зловещ, въпреки несериозните участници в него.
ОСТАВКА за Портних! Свобода за Гери-Никол.
И съм сериозен като депутат от патриотите, когато трябва с неохота да връща пари за провалена лобистка поправка.

5 Comments

  1. А ти устатко, Симов наясно ли си що е това социализъм? Да чакаш 10 -15 години за кола руска лада, да нямаш право да отидеш в пограничен район, да нямаш право да отидеш да живееш в града,а чужбина – боже, какво е това Гърция, Сърбия, а за Европа , просто забрави, и още хиляди такива „УДОВОЛСТВИЯ“. И ВИЕ ЩЕ ИСКАТЕ ДА ГО ВЪРНЕТЕ ВСИЧКО ТОВА.КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪЩЕСТВУВАТ ИЗОБЩО МЛАДИ ХОРА ДА ИСКАТ ТОВА? МОЖЕ БИ ТОВА СА „ДЕБИЛИТЕ“ НА ХРИСТОВ? Знам ли, може би е визирал собствената си партия?
    А за Гери Никол – нали за това я поканихте, за да привлечете хиляди хлапета и да кажете после, че това са социалисти. Стар комунистически прийом.

  2. “Баща й се обадил и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако пее за БСП, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на града, който е на 15 август…”

  3. Тоя олигофрен Александър Симов наскоро го осъдиха за клевета. Време е и Портних да стори същото.

  4. Къде отидоха традиционните български семейни ценности???

Коментарите са ограничени.