Гери-Никол се отказа да пее на събора на БСП на Бузлуджа

Снимка от профила на Гери-Никол в Инстаграм.

Горан Брегович закрива събитието на социалистите в събота

Певицата Гери-Никол се отказа да пее на концерта на младежкото обединение на БСП в Казанлък в петък вечер, съобщиха от „Позитано“ 20.

На сцената обаче ще се качат откритието на Х Фактор Дара, Дани Милев и Мариана Попова. Според разпространените афиши участие е трябваше да вземе и Гери-Никол, която по информация на БСП е получила хонорара от 3500 лева за участието.

„Гери-Никол се отказа от участие. Парите за заплатения хонорар ще ни бъдат върнати“, обясниха от „Позитано“ 20  пред Дневник. В средите на БСП има съмнения, че отказът е след натиск от страна на ГЕРБ.

В традиционния събор на историческата поляна на Бузлуджа в събота на обяд ще свири и пее известният музикант Горан Брегович, на когото от „Позитано“ 20 са платили 10 000 евро за участието.

На събора трябваше да дойде и премиерът на Македония Зоран Заев, но в последния момент отказал.

Коментар по темата написа във фейсбук профила си червеният депутат Александър Симов:

Темата „Гери-Никол на Бузлуджа“ ми беше дълбоко безинтересна (извинете, ама аз съм търпял много Бузлуджи подред Веселин Маринов), докато не разбрах, че младата певица буквално е била заплашена от кмета на Варна Иван Портних, че ако пее за социалистите може да забрави участие в празника на Морската столица. Съжалявам, но там, където доскоро имаше просто една готина шега, вече има политика. Портнихгейт. Някакъв самозабравен и провален гербаджийски плутократ си е позволил да се държи като цензор и да упражнява политически натиск върху една певица. Казусът си е зловещ, въпреки несериозните участници в него.
ОСТАВКА за Портних! Свобода за Гери-Никол.
И съм сериозен като депутат от патриотите, когато трябва с неохота да връща пари за провалена лобистка поправка.

5 Comments

  1. А ти устатко, Симов наясно ли си що е това социализъм? Да чакаш 10 -15 години за кола руска лада, да нямаш право да отидеш в пограничен район, да нямаш право да отидеш да живееш в града,а чужбина – боже, какво е това Гърция, Сърбия, а за Европа , просто забрави, и още хиляди такива „УДОВОЛСТВИЯ“. И ВИЕ ЩЕ ИСКАТЕ ДА ГО ВЪРНЕТЕ ВСИЧКО ТОВА.КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪЩЕСТВУВАТ ИЗОБЩО МЛАДИ ХОРА ДА ИСКАТ ТОВА? МОЖЕ БИ ТОВА СА „ДЕБИЛИТЕ“ НА ХРИСТОВ? Знам ли, може би е визирал собствената си партия?
    А за Гери Никол – нали за това я поканихте, за да привлечете хиляди хлапета и да кажете после, че това са социалисти. Стар комунистически прийом.

  2. “Баща й се обадил и обяснил, че дъщеря му отказва участие, тъй като от общината във Варна предупредили тийнидола, че ако пее за БСП, ще я извадят от списъка на участниците в концерта за празника на града, който е на 15 август…”

  3. Тоя олигофрен Александър Симов наскоро го осъдиха за клевета. Време е и Портних да стори същото.

  4. Къде отидоха традиционните български семейни ценности???

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.