ЗАГЛАВИЯ

Гери-Никол: Станах жертва на фалшиви новини

Снимка от профила на Гери-Никол в Инстаграм.

Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва, че е станала жертва на фалшиви новини и, че няма да пее на събора на БСП на Бузлуджа.

„От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация”, пише певицата и във Фейсбук страницата си, и в официалното си писмо до медиите.

Тя публично опровергава появилите се в медиите твърдения, че ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал – публикации, от последните дни.

„Не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него”, посочва певицата.

„Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред”, посочва Гери-Никол.

Накрая официалното писмо завършва с това, че името ѝ се използва само с цел да се предизвика сензация.

В официалното събитие на събора на Бузлуджа обаче все още стои публикация с официалната програма, в която името на Гери-Никол фигурира като изпълнител.

2 Comments

  1. Ти цялата си фалшива, има ли нещо истинско по теб?…

  2. За такива боклуци-без коментар….И двете страни са еднакви! Нерде Бузлуджа,нерде Гери-Никол…На кой идиот от Позитано му е хрумнало подобно нещо? Но има прецедент.Преди години стана същото с Азис.Явно си ги влече към пошлото и лъжовното.И не само в музиката.Къде е Нинова?Тя е невинна,не е знаела!Вътрешната опозиция е виновна!!!

Коментарите са ограничени.