Гонзо става посланик на „Да изчистим България заедно“

Гонзо Снимка: бТВ

Футболната легенда на „Левски“ Георги Иванов – Гонзо се присъединява към отбора от звездни посланици на „Да изчистим България заедно“.

Гонзо ще бъде сред звездите, които на 15 септември ще се включат в най-мащабната доброволческа инициатива у нас.

„Това трябва да е кауза на всеки един българин, за да може красивата ни държава да изглежда бъде още по-добро място за живеене. Смятам, че България много се е променила в това отношение – преди години беше по-мръсно. Инициативата ще „запали“  много хора да променят поведението си“, каза Гонзо.

Какво може да се промени и колко е важно да изграждаме навици в това отношение още в ранна детска възраст, вижте цялото интервю на футболната звезда пред Валери Генов за „Тази сутрин“.

За да станете и вие част от отбора – включете се в кампанията „Да изчистим България заедно“ на 15 септември, когато 150 държави с милиони доброволци ще чистят заедно в Световния ден на почистването. bTV Media Group подписа меморандум за сътрудничество и се присъедини към международната гражданска организация Let’s Do It Foundation. Вече осма поредна година инициативата „Да изчистим България заедно” ще превърне в един отбор хиляди хора, които искат да живеят на едно по-чисто място.