БСП се разграничи от Бенчо Бенчев и настоя незабавно да напусне съвета

Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП се разграничава от заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев и настоява той да напусне съвета незабавно, съобщи пресцентърът на социалистите.

Във връзка с информацията за задържането на общинския съветник от Бургас Бенчо Бенчев, който е в групата на арестуваните заедно с Димитър Желязков – Очите, от БСП заявяват, че той не е член на партията.

Припомняме, че Вевести.бг пръв съобщи вчера за това.

Бенчев е в листата за общински съветници през 2015 година като гражданска квота.

2 Comments

  1. СРАМ НЕМА ЛИ ЧЕРВЕНИТЕ,САМО ЗАТВОР И ПРИСЪДИ ВЕДНАГА.ЗА ЕДИН ВИЦ ПРАЩАХА В БЕЛЕНЕ СТУДЕНТИ,ПРОСТО ТАКАЗА МЕРЗОСТ НА ЧЕРВЕНОБУЗАТА РАКИДЖИИКА НЕ СЕ СРЕЩА

  2. Разграничават се на думи.А иначе са изтръпнали , какво може да каже този Бенчев за връзката м/у него и БСП- Бургас . Бенчев не може да е действал и съдействал на Очите сам – там е синджир- марка.А и сигурно е основен спонсор на предизборните кампании.Ето от къде идват парите за банкети, букети и т н . От наркотици- така излиза. И само с Извинете , ама ние се разграничаваме – няма как да мине.Ето я корупцията в особено големи размери и срастване с Мафията – вероятно и с руската- районът на Несебър , Сл Бряг , Влас, Поморие- това е струпването на руски граждани и интереси- по- новому Бизнес.БСП заговориха за корупция , защото са знаели , че им се пише нещо.Опитаха да изпреварят събитията , но паднаха в собствения капан- това с общинския съветник е страшен удар.

Коментарите са ограничени.