Първа книга на големия инфлуенсър Гари Вайнерчук в България

За първи път на българския пазар излиза книга на един от най-големите инфлуенсъри в света Гари Вайнерчук. Малко известен у нас, но той е сред най-големите предприемачи в световен мащаб.

Известен още като Gary Vee, той е обявен и за един от най–продаваните автори в листата на Ню Йорк Таймс. Гари е инвеститор в компании като Twitter, Tumblr, Venmo и Uber. Преди време бе включен в списъка “40 под 40” най–влиятелни млади лидери на Crain’s and Fortune’s. Интересен факт е също и участието му в онлайн документалната поредица на DailyVee, проследяваща живота на успешен бизнесмен в днешния дигитален свят.

Той е известен говорител и влиятелна личност в интернет и за много хора е нещо като пионер в социалните медии. Вайнерчук поощрява хората, които не харесват настоящата си работа – да я напуснат и да започнат да правят това, в което са най-добри и да изкарват пари от него.

Последната му книга „Разбивай като предприемач“ вече е в родните книжарници, а освен това може да бъде поръчана и от Facebook страницата на Издателство Лавици. Самото издание разглежда новите и класическите социални мрежи, като в него могат да бъдат намерени ясни и точни примери на успели предприемачи, които са постигнали успех чрез упорития си труд във Facebook, Instagram, Youtube и т.н. Книгата помага за усъвършенстването на вече създадени брандове, както и за доброто позициониране на нови марки на пазара. Гари Вайнерчук предлага път към изграждането на личен бранд за всички блогъри и влогъри, които искат мнението им в дадена област да се цени и помощта им да бъде търсена от големите марки.

„Разбивай като предприемач“ със сигурност ще е от полза на хора, които искат да успеят в своята сфера, като използват за това социалните мрежи.

Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.