Първа книга на големия инфлуенсър Гари Вайнерчук в България

За първи път на българския пазар излиза книга на един от най-големите инфлуенсъри в света Гари Вайнерчук. Малко известен у нас, но той е сред най-големите предприемачи в световен мащаб.

Известен още като Gary Vee, той е обявен и за един от най–продаваните автори в листата на Ню Йорк Таймс. Гари е инвеститор в компании като Twitter, Tumblr, Venmo и Uber. Преди време бе включен в списъка “40 под 40” най–влиятелни млади лидери на Crain’s and Fortune’s. Интересен факт е също и участието му в онлайн документалната поредица на DailyVee, проследяваща живота на успешен бизнесмен в днешния дигитален свят.

Той е известен говорител и влиятелна личност в интернет и за много хора е нещо като пионер в социалните медии. Вайнерчук поощрява хората, които не харесват настоящата си работа – да я напуснат и да започнат да правят това, в което са най-добри и да изкарват пари от него.

Последната му книга „Разбивай като предприемач“ вече е в родните книжарници, а освен това може да бъде поръчана и от Facebook страницата на Издателство Лавици. Самото издание разглежда новите и класическите социални мрежи, като в него могат да бъдат намерени ясни и точни примери на успели предприемачи, които са постигнали успех чрез упорития си труд във Facebook, Instagram, Youtube и т.н. Книгата помага за усъвършенстването на вече създадени брандове, както и за доброто позициониране на нови марки на пазара. Гари Вайнерчук предлага път към изграждането на личен бранд за всички блогъри и влогъри, които искат мнението им в дадена област да се цени и помощта им да бъде търсена от големите марки.

„Разбивай като предприемач“ със сигурност ще е от полза на хора, които искат да успеят в своята сфера, като използват за това социалните мрежи.

Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.